Kerst- en nieuwjaarsborrel | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Kerst- en nieuwjaarsborrel

Volg een creatieve Workshop To Go! »

Het einde van het jaar komt in zicht en dat kan maar één ding betekenen: tijd voor een borrel! De prosecco, wijn en bier staan al koud om een toost uit te kunnen brengen op het nieuwe jaar en terug te blikken op het afgelopen jaar. Bij Boerderij de Boerinn zorgen wij voor een informele setting tijdens jullie kerstborrel of nieuwjaarstoost. Wij bieden een originele locatie in de omgeving van Utrecht voor jullie borrel. Proost!

Offerte aanvragen

Een borrel om in de kerststemming te komen

Jullie kerstborrel vindt plaats in één van onze gezellige ruimtes. Wij zorgen ervoor dat deze ruimte op een subtiele manier het kerstgevoel meebrengt. Er staat een kerstboom, de kaarsjes staan aan, buiten staat een vuurkorf en ons terrein is versierd met kerstlampjes. Binnen is het aangenaam warm en bieden we, naast ons reguliere aanbod, ook glühwein en warme chocomel met slagroom aan. Wij creëren de perfecte setting voor een kerstborrel.

Een feestelijke borrel inclusief diner

Naast de borrel bieden wij ook de mogelijkheid om ook een winterbarbecue of een ander diner nuttigen. Je zou het misschien niet zeggen, maar barbecueën in de winter is zeker een aanrader. Onder een overkapping garen wij heerlijk vlees en binnen kunnen jullie ander lekkers van het buffet pakken. Niet zo dol op een barbecue? Dan is wellicht het gevarieerde Boergondisch buffet wat voor jou. Bekijk hier ons volledige diner aanbod of neem contact met ons op om de dinermogelijkheden te bespreken.

Wij stellen graag jullie kerstpakket samen

Bij een kerstborrel hoort natuurlijk een kerstpakket. Wij stellen die graag voor jullie samen met lokale streekproducten zoals kaasjes, sappen, jam, speciaalbieren en nog veel meer. Met dit originele kerstpakket maak je iedereen blij. Neem contact met ons op voor het gehele aanbod en alle mogelijkheden. Zelf iets toevoegen kan natuurlijk ook.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: