Bedrijfsevenement bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Evenementenlocatie huren

Home » Evenementenlocatie huren
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een evenementenlocatie huren? Een goede evenementenlocatie is geschikt voor vrijwel ieder evenement. Zo moet er genoeg ruimte zijn voor alle gasten, de juiste sfeer brengen en moet de locatie centraal gelegen zijn. Boerderij De Boerinn heeft het allemaal!

Onze boerderij wordt omringt door natuur en is midden in Het Groene Hart van Utrecht te vinden. Door onze grote weide beschikken we dus over een prachtige groene omgeving. Onze evenementenlocatie is gemakkelijk te vinden via de A12 en A2, of de nabijgelegen N-wegen. Met 30 hectare aan grond en vele binnenruimten is iedereen meer dan welkom!

Zakelijk of particulier

Of je nu op zoek bent naar de perfecte locatie voor jullie bedrijfsfestival, of een geschikte plek voor een familiefeest, op onze boerderij is eigenlijk alles mogelijk. Wij zorgen dat jullie van het begin tot het einde van de dag niets te kort komen en dat iedereen vertrekt met een glimlach op zijn of haar gezicht.

Indoor en outdoor evenementen

Onze evenementenlocatie beschikt over enorm veel ruimte, zowel indoor als outdoor. De grootte van jullie evenement bepaald hierbij vaak waar deze plaats zal vinden. Met de 11 verschillende binnenruimtes is er altijd wel een perfecte ruimte voor jullie evenement, welke niet te groot of te klein is. Komen jullie bijvoorbeeld met 150 man een feest vieren? Dan is er keuze uit een viertal feestzalen. Daarnaast is Het Karnhuis perfect voor een congres van circa 250 personen. Voor grotere groepen, vanaf 300 personen, is het aan te raden om het evenement in ons weiland plaats te laten vinden. Er kan echter ook gekozen worden om zowel een binnen- als buitenruimte te kiezen, of meerdere binnenruimtes te combineren.

Alles op maat

Letterlijk ieder soort evenement is geheel op maat samen te stellen. Samen zorgen we ervoor dat jullie een onvergetelijk evenement zullen beleven. De aankleding van de ruimtes, verzorging van diverse activiteiten, catering van eten en drinken en overnachtingsmogelijkheden zijn slechts een greep uit de opties welke jullie toe kunnen voegen aan jullie evenement. Zo is jullie dag bij Boerderij De Boerinn altijd conform jullie wensen.

Evenementenlocatie De Boerinn

Vraag aan onze medewerkers naar alle mogelijkheden. Zij kunnen jullie namelijk ook adviseren over de indeling van jullie evenement. Neem dus vooral eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business