Paasbrunch Met Bloemen Bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Paasbrunch op de boerderij

Home » Paasbrunch op de boerderij
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Eerste en tweede Paasdag zijn wij volgeboekt! We zien jullie graag volgend jaar bij onze Paasbrunch.

Ook dit jaar kun je op eerste en tweede paasdag terecht bij Boerderij De Boerinn. Op 31 maart en 1 april verzorgen wij een heerlijke uitgebreide paasbrunch op onze boerderij.

Paasbrunch bij Boerderij De Boerinn

Op zowel eerste als tweede paasdag zijn jullie van harte welkom op de boerderij voor een uitgebreide brunch. Geniet van diverse harde en zoete broodjes, gerookte zalm, diverse vleeswaren en boerenkaas. Ook hebben wij op ons buffet diverse lekkernijen, zoals huisgemaakte salades, eieren, heerlijke soep en nog veel meer. Jullie kunnen onbeperkt ambachtelijke sap, melk, koffie, thee en fris drinken.

Paasbrunch voor de kinderen

Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht tijdens deze paasbrunch. Wij maken speciaal voor de kinderen diverse lekkernijen, waaronder poffertjes. Ook kunnen ze tijdens de brunch kleuren, rondrijden met de skelters, een kijkje nemen bij de dieren en de uitkijktoren beklimmen. Neem een vogelkaart van ons mee, spot jij alle weidevogels?

 

Het programma van de paasbrunch

Tijdens de paasbrunch werken wij met verschillende starttijden: 10:00 uur, 10:15 uur en 10:30 uur. We ontvangen ieder kwartier een nieuwe groep gasten die wij van harte welkom heten met een welkomstdrankje, waarna we zullen starten met het buffet. Per tijdstip kunnen wij 40 gasten ontvangen*. Schrijf je dus snel in, voordat het jouw gewenste tijdstip vol zit.

Personen vanaf 13 jaar € 42,50 per persoon
Kinderen van 8 t/m 12 jaar € 25,50 per persoon
Kinderen van 4 t/m 7 jaar € 11,25 per persoon
Kinderen van 0 t/m 3 jaar Gratis

*Komen jullie met één grote groep boven de 40 personen, neem dan even contact op!

Paasbrunch reserveren

De paasbrunch belooft weer een groot succes te worden dit jaar! Kom op eerste of tweede paasdag dus gezellig naar de boerderij en geniet van een compleet verzorgde brunch. Je kunt nu al een reservering plaatsen voor de paasbrunch. Wees er snel bij, want vol is vol.

Reserveren kan voor dit jaar helaas niet meer. We zien jullie graag volgend jaar op eerste of tweede paasdag bij Boerderij De Boerinn! Heb je nog vragen over onze Paasbrunch? Neem dan vooral even contact met ons op.

 

Wist je dat onze camping met Pasen ook al geopend is? Kijk hier voor de beschikbaarheid.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business