Boerderij de Boerinn vanaf het water

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Paasbrunch op de boerderij

Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Ook dit jaar kun je op eerste en tweede paasdag terecht bij Boerderij De Boerinn. Op 9 en 10 april verzorgen wij een heerlijke uitgebreide paasbrunch op onze boerderij. Tijdens de brunch kunnen de kinderen gratis gebruik maken van verschillende spelletjes in onze stal. Hier loopt bovendien verschillend klein vee. Op de boerderij kun je ook de uitkijktoren beklimmen of een rondje op de skelters rijden!

Paasbrunch bij Boerderij De Boerinn

Op zowel eerste als tweede paasdag zijn jullie van harte welkom op de boerderij voor een uitgebreide brunch. Geniet van de diverse harde en zoete broodjes. Daarbij hebben wij gerookte zalm, diverse vleeswaren en boerenkaas. Ook hebben wij op ons buffet diverse lekkernijen, zoals huisgemaakte salades, eieren en heerlijke soep! En nog een hoop andere verassingen. Jullie kunnen onbeperkt ambachtelijke sap, melk, koffie, thee en fris drinken. Daarnaast is er wijn/bier te bestellen tegen een meerprijs.

Paasbrunch voor de kinderen

Uiteraard is ook aan de kinderen gedacht tijdens deze paasbrunch. Wij maken speciaal voor de kinderen diverse lekkernijen, zoals poffertjes. Ook kunnen zij tijdens deze brunch een aantal leuke activiteiten ondernemen. Ook mogen ze rondrijden met de skelters, in de hooiberg spelen, mee langs de dieren op de boerderij en in de uitkijktoren klimmen.

Paasbrunch reserveren

*Wij zijn op 9 en 10 april volgeboekt! 

Het programma van de paasbrunch

Tijdens de paasbrunch werken wij met verschillende tijden. Vanaf 10:00 uur en tot 10:45 uur ontvangen wij ieder kwartier een nieuwe groep gasten die wij van harte welkom heten met een welkomstdrankje, waarna we zullen starten met het buffet. Per tijdstip kunnen wij 30 personen ontvangen*. Schrijf je dus snel in, voordat het door jouw gewenste tijdstip vol zit.

Personen vanaf 13 jaar € 39,50 per persoon
Kinderen van 8 t/m 12 jaar € 23,75 per persoon
Kinderen van 4 t/m 7 jaar € 10,50 per persoon
Kinderen van 0 t/m 3 jaar Gratis

*Komen jullie met één grote groep boven de 30 personen, neem dan even contact op!

Paasbrunch reserveren

De paasbrunch belooft weer een groot succes te worden dit jaar! Kom op eerste of tweede paasdag dus gezellig naar de boerderij en geniet van een compleet verzorgde brunch. Je kunt nu al een reservering plaatsen voor de paasbrunch. Wees er snel bij, want vol is vol.

Reserveren doe je eenvoudig via de onderstaande button. We zien jullie graag op eerste of tweede paasdag bij Boerderij De Boerinn! Lukt het niet om te reserveren of kom je met een grote groep? Neem dan vooral even contact met ons op.

Paasbrunch reserveren
*Wij zijn op 9 en 10 april volgeboekt! 

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business