Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Paasbrunch

Op zaterdag 31 maart en zondag 1 april (1ste Paasdag) is iedereen van harte welkom om te komen genieten van een buitengewone Paasbrunch of High Tea!

Voor het eerst zal Boerderij de Boerinn haar deuren openen om Pasen op een overheerlijke manier te vieren. Het Zomerhuis wordt omgetoverd tot een gezellige brunchgelegenheid. De High Tea wordt in onze gezellig Serre gehouden, zodat iedereen kan genieten van het uitzicht over de polders. De kinderen kunnen genieten van de dieren van het erf of van de nieuw aangelegde speeltuin in de boomgaard. Dus kinderen, doe niet je paasbeste kleding aan!

 

Reserveer direct!

Paasbrunch

Vanaf 09:30 is iedereen welkom om te komen genieten van een buitengewone brunch. Op voorhand wordt er een plek voor jullie gereserveerd. Het brunchbuffet is rijkelijk gevuld met lekkere producten uit de regio. Ook is er een apart buffet voor de jongere kinderen, zodat hen niets zal ontbreken. De verschillende dieren van de boerderij zijn verzameld in de Luifel en ook de nieuw aangelegde speeltuin is open. Vinden jullie een brunch alleen niet genoeg? Dan is er ook de mogelijkheid om een leuke activiteit bij te boeken. Denk aan kanovaren of klompengolfen met een combinatiekorting die kan oplopen tot €8,00 per persoon!

Jullie kunnen een reservering maken per mail (info@deboerinn.nl), telefonisch 0348-401200 of via het contactformulier onderaan de pagina.

 

High Tea

In de middag bestaat er de mogelijkheid om buitengewoon te High Tea’en. Kijk maar eens op de Paas High Tea pagina. Met Pasen kan de High Tea al vanaf 4 personen geboekt worden!

 

Praktische informatie

Voor de Paasbrunch ontvangen we jullie graag tussen 09:30 en 10:00 en om 12:30 sluiten we samen af met koffie en wat lekkers. De brunch kost €29,50 per volwassenen, €14,95 voor kinderen van 6 t/ 17 jaar en €9,95 voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Alle drankjes zitten bij de prijs inbegrepen.

De High Tea start vanaf 15:00 en jullie kunnen zo lang blijven zitten als jullie willen. De High Tea kost €21,50 per volwassenen, €14,95 voor kinderen van 6 t/m 17 jaar en €9,95 voor kinderen van 2 t/m 5 jaar. Er kan onbeperkt koffie en thee worden bijbesteld tijdens de High Tea.

 

 

Reserveer via onderstaand formulier of bel ons op 0348-401200

Contact formulier

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: