Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Hooiberghut | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergaderen in de natuur? Het kan bij Boerderij De Boerinn!

Home » Vergaderen in de natuur? Het kan bij Boerderij De Boerinn!
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Met onze polderkar of in onze knusse hooiberghut is het mogelijk om midden in de natuur te vergaderen. Toch liever een grotere zaal in onze hooiberg met prachtig uitzicht? Onze zaal Hogerop zal je dan zeker aanspreken.

Vergaderarrangement hele dag reserveren

Rustig vergaderen op onze boerderij

Op zoek naar een mooie, rustige en inspirerende omgeving om te vergaderen? Dan is vergaderen op onze boerderij, en daarmee in de natuur, echt iets voor jou! Het is op onze boerderij namelijk mogelijk om volledig tot rust te komen. In een van onze mooie en inspirerende ruimtes kan alle stress van de stad even worden losgelaten en kunnen jullie je volledig focussen op wat op datgene wat belangrijk is. De rust en natuurlijke omgeving maakt zo van iedere vergadering een groot succes.

Vergaderruimtes op de boerderij

Wanneer je op zoek bent naar een plek om midden in de natuur te vergaderen, dan ben je bij Boerderij De Boerinn aan het juiste adres. Het is mogelijk om te kiezen om binnen of buiten te vergaderen. Wanneer je met een bescheiden groep (tot 50 man) bent, raden wij de polderkar aan om buiten te vergaderen. Deze mobiele vergaderruimte staat volledig in de natuur, midden in onze polder. De polderkar is per dagdeel te boeken. Natuurlijk is de polderkar ook te combineren met een arrangement.

Verschillende vergaderarrangementen

Het is mogelijk om verschillende arrangementen te koppelen aan jullie vergadering. Om jullie hoofd even helemaal leeg te maken is het Ontspannen Arrangement de juiste keuze. Door middel van stoelyoga krijgt het brein namelijk een moment van rust. Je staat zo even stil bij jezelf en wordt geforceerd om naar de signalen van je lichaam te luisteren. Zo zijn andere gedachten even niet mogelijk en kun je vol positieve energie de rest van de dag tegemoet!

Het is echter ook mogelijk om spannend te vergaderen. Door middel van een Break-in Box wordt er aan het eind van de vergadering samengewerkt om in te breken. Je kunt het dus zien als een omgekeerde escaperoom!

Bij beiden vergaderarrangementen is eten en drinken inbegrepen en wordt er alles aan gedaan om het eenieder zo comfortabel mogelijk te maken.

Vergaderen in de natuur bij Boerderij De Boerinn

Zijn jullie dus toe aan een rustige, actieve of spannende vergadering in de natuur? Kom dan gerust eens langs bij Boerderij De Boerinn, of reserveer direct online en laat je inspireren door de natuur!

Vergaderarrangement hele dag reserveren

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business