Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Hooiberghut | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergaderboerderij

Home » Vergaderboerderij
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Ben je op zoek naar de perfecte locatie voor jullie vergadering? Dan ben je bij vergaderboerderij De Boerinn aan het juiste adres. Of jullie nu op zoek zijn naar een spannende of juist ontspannen vergadering, op onze boerderij is het mogelijk.

Vergaderarrangement hele dag reserveren
 

Natuurlijke vergaderlocatie

Bij Boerderij De Boerinn is het mogelijk om zowel binnen als buiten te vergaderen. Met onze diverse binnen- en buitenruimtes is er namelijk ruimte voor vrijwel iedere groep. Kom volledig tot rust en doe tegelijk inspiratie op in onze natuurlijke omgeving.

Op duurzame wijze

Onze vergaderlocatie wordt op een duurzame wijze onderhouden. Zo is onze boerderij volledig zelfvoorzienend in de opwekking van energie, gebruiken we veel producten van eigen bodem en preserveren we de natuur om ons heen. Het is dan ook niet voor niets dat we al jarenlang over een Green Key Gold certificaat beschikken. Zo zorgen wij er ook voor dat jullie kunnen vergaderen op een duurzame vergaderlocatie.

Combineer met activiteiten

Voor, na of tussen de vergadering door is het leuk om een activiteit met de groep te ondernemen. Zo maken jullie het hoofd even leeg, waardoor er weer plek is voor nieuwe ideeën. Er is hierbij te kiezen uit diverse actieve, ontspannende of creatieve activiteiten. Kies voor echt teamwork voor een Teambuilding Plus arrangement. Hierbij wordt jullie vergadering gecombineerd met de activiteit Break-in Box, Escaperoom, Boogschieten, Bamboe Bouwen of Schapendrijven, terwijl een expert jullie dag observeert. Tijdens een inhoudelijke sessie worden alle verbeteringen besproken. Zo zullen jullie als team zonder twijfel dichter naar elkaar groeien.

Blijf overnachten

Op onze boerderij is het zelfs mogelijk om met zijn allen te blijven overnachten. Mocht het dus nodig zijn om de vergadering uit te breiden tot meerdere dagen, of het aan te laten sluiten op een ander evenement, dan is dat zeker mogelijk. Onze groepsvelden, safaritenten en trekkershutten bieden genoeg plek. Wees wel op tijd met reserveren zodat iedereen een plekje heeft.

Vergaderen bij Boerderij De Boerinn

Op zoek naar een geschikte vergaderlocatie? Neem dan eens contact met ons op, of kom langs bij op onze boerderij. We denken graag mee om jullie dag zo perfect mogelijk in te vullen.

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Kunnen we langer blijven dan het einde van het programma?

Wij gaan uit van de afgesproken eindtijd. Mocht je langer willen blijven, neem dan vooraf contact met ons op.

Moet ik een aanbetaling doen?

Bij opdrachten boven de 1.000 euro vragen we 50% aanbetaling.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business