Vergaderen Heisessie Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Unieke vergaderlocatie

Home » Unieke vergaderlocatie
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wanneer je op zoek bent naar een unieke vergaderlocatie, ben je bij Boerderij De Boerinn absoluut op het juiste adres. Het is wat dat betreft dé vergaderlocatie bij uitstek die kan voorzien in unieke vergaderruimtes. Allen gelegen nabij Utrecht in de rustige en rijke groene omgeving van het Groene Hart. Hier ben je met het gehele team even weg uit de drukte, weg van de stadse hectiek. Jullie bevinden je midden op de boerderij, tussen al het boerenleven, geheel informeel en vol van gastvrijheid en ontspanning. Een omgeving waar er alle ruimte is om zowel binnen als buiten te vergaderen, brainstormen en workshops te volgen. Met maar liefst 11 vergaderruimtes is er voor iedere grote aan groepen wel een geschikte ruimte te vinden. Het enige wat je hoeft te doen is deze te reserveren, de koffie en thee regelen wij en indien gewenst verzorgen we ook een heerlijke lunch of een afsluitend diner.

De verschillende vergaderruimtes

De rustgevende omgeving in combinatie met de frisse lucht, vormt het succes voor alle meetings. Al vele bedrijven gingen je voor. Ontdek ook samen met je team, klanten of relaties hoe dit ook voor jouw business een positieve impuls kan zijn. Je kan al bij ons vergaderen in een ruimte voor 1-8 personen. Dat is bijvoorbeeld de Hooiberghut, die zich midden op het weiland bevindt. Liever een vergaderlocatie met een huiselijke sfeer? Dan is De Hoeve de ideale locatie om in te vergaderen. Mocht je willen komen vergaderen met een grote groep, dan kan er uiteraard uitgeweken worden naar een van onze vergaderzalen of mobiele vergaderruimtes. Daarmee kunnen we groepen ontvangen van maar liefst 200 mensen en meer!

Vergaderlocatie met complete arrangementen

Bij de vergaderlocaties van Boerderij De Boerinn zal je niks tekort komen, zo zijn er allerlei faciliteiten aanwezig en beschikbaar zoals een beamer en flipover. Profiteren van nog meer gemak? Kies dan voor een van onze compleet verzorgde vergaderarrangementen. Hierbij kan jij je zorgeloos focussen op de vergadering en zorgen wij onbeperkt voor koffie, thee en water. Daarbij kan met het gehele gezelschap tussendoor nog eens genoten worden van een overheerlijke boerenlunch en tussendoortje. Dat is echter nog niet het enige waarbij we bij De Boerinn ons in onderscheiden. Het meest unieke is wel dat je naast het vergaderen, vooraf of erna kan deelnemen aan een activiteit. Ga bijvoorbeeld met z’n allen tussendoor even boogschieten om vervolgens weer vol nieuwe ideeën en energie de sessie voort te zetten.

Unieke vergaderlocatie reserveren

We kunnen ons voorstellen dat het moeilijk kiezen is uit de 11 vergaderzalen, grote diversiteit aan arrangementen en alle mogelijkheden. Neem daarom gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Mocht je al een idee hebben voor de vergaderlocatie die je wilt boeken, vraag dan direct een offerte aan via onderstaande knop. Graag verwelkomen we jullie snel op een van onze vergaderlocaties.

Vergaderlocatie offerte

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business