Vergaderlocatie Woerden | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Origineel vergaderen

Home » Origineel vergaderen
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wil je graag origineel vergaderen en zoek je hiervoor een geschikte vergaderlocatie? Bij Boerderij De Boerinn helpen we je hier graag bij! Op onze boerderij beschikken we namelijk over meerdere vergaderruimtes waar de kenmerken van het platteland duidelijk tot uiting komen. Vergaderen in de natuur zorgt voor rust, waardoor creativiteit de vrije loop krijgt. Origineel vergaderen was nog nooit zo waardevol!

Ons diverse aanbod aan vergaderruimtes

Bij Boerderij De Boerinn beschikken we over verschillende vergaderruimtes. Elke ruimte heeft zijn eigen unieke karakter. Zo zorgt vergaderruimte de Hoeve voor een huiselijke sfeer, de Grondlegger is een gezellige, sfeervolle ruimte en de Hooiberghut is een inspirerende vergaderruimte midden in het weiland met een prachtig uitzicht over de polders. Daarbij maakt het niet uit of jullie groep uit 2 of 300 personen bestaat, we denken graag met jullie mee. Er is altijd wel een geschikte ruimte beschikbaar is voor jullie vergadering.

Vind het ideale vergaderarrangement

Tijdens jullie vergadering verzorgen we de koffie en thee. Blijven jullie een halve of hele dag? Dan kunnen we ook een overheerlijke boerenlunch regelen. We hebben verschillende vergaderarrangementen samengesteld waarbij de catering en een eventuele activiteit, zoals stoelyoga of onze Break-in Box, zijn inbegrepen. Uiteraard zorgen we ook voor faciliteiten als een flip-over met papier en stiften, een beamer met scherm en draadloos internet.

Origineel vergaderen bij Boerderij de Boerin

Ontsnap aan de dagelijkse hectiek van de stad en kom origineel vergaderen bij Boerderij De Boerinn. Onze boerderij is gelegen nabij Utrecht en is goed met de auto te bereiken. We beschikken over ruim 300 gratis parkeerplekken en dit kunnen we uitbreiden indien nodig. Ook hebben we een speciale bus-parkeerplaats voor groepen die met de bus komen. Hebben jullie speciale wensen? We denken graag met jullie mee! Zo kunnen we bijvoorbeeld een plenaire zaal combineren met subruimtes. Voor vragen of wanneer je meer informatie wilt ontvangen, kun je gerust contact met ons opnemen.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business