Lenteboerderij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Leuke activiteiten in Woerden dit voorjaar

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Het zonnetje breekt weer steeds vaker door in het voorjaar. Het wordt dus hoog tijd om weer lekker naar buiten te gaan. Trek een lekkere warme jas en ga er met zijn allen op uit. Er is namelijk genoeg te beleven in en rondom Woerden!

Verschillende outdoor activiteiten

In het voorjaar zijn er buitenshuis meer dan genoeg leuke activiteiten te doen. Ga bijvoorbeeld eens met zijn allen in de natuur wandelen, of wellicht zelfs nog leuker, ga op pad met een e-chopper. Zo haal je een frisse neus, geniet je van de natuur en ben je lekker actief bezig. Een tocht door Het Groene Hart van Woerden kan bovendien erg mooie plaatjes opleveren.

Voor een activiteit met een meer competitief aspect is de nieuwste activiteit laser-kleiduiven schieten aan te raden. Met speciale geweren kunnen jullie je schietkunsten laten zien. Hiervoor moeten jullie als groep natuurlijk wel oud genoeg zijn. Wie behaald de meeste punten?

Nog net te jong? Probeer dan eens boeren lasergamen. Hierbij laat je eveneens je schietkunsten zien, maar ben je hierbij ook nog eens in beweging. Deze activiteit is al mogelijk vanaf 8 jaar en geeft een echte unieke beleving!

Indoor activiteiten bij slecht weer

Het weer zit helaas niet altijd mee tijdens het voorjaar, daarom zijn er ook genoeg indoor activiteiten te beleven. Zo kunnen jullie ook indoor de competitie aangaan gedurende een potje curling (tot en met maart) of boogschieten.

Uiteraard zijn er ook wat meer ontspannen activiteiten te doen. Er zijn in de binnenstad bijvoorbeeld verschillende musea en galeries te bezoeken waar onder andere kunst te bewonderen is. Echter kunnen jullie zelf ook creatief tewerk gaan door een melkkruk te komen schilderen of gezellig hout te graveren. De door jou gemaakte kunstwerken mag je hierbij ook nog eens mee naar huis nemen.

De lenteboerderij

Er is trouwens ook genoeg te doen voor de kleintjes! Iedere week zijn er in de binnenstad diverse speurtochten te doen en is er voor de kids altijd wel wat te beleven. Zo organiseren wij bijvoorbeeld ook 4 keer per jaar een seizoensboerderij. De eerstvolgende editie is de lenteboerderij, waarbij er de gehele dag voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar van alles te beleven is. Komen jullie ook koekjes bakken, knutselen, bollen planten en zelf knakworsten roosteren? Kees Konijn staat in ieder geval al op jullie te wachten van 1 tot en met 3 mei!

Activiteiten op de boerderij

Genoeg te doen dus in Woerden! Welke activiteit je ook gaat doen, maar er een mooie dag van! Als tip willen we je meegeven om een een leuke activiteit op onze boerderij te combineren met een tripje door Woerden of één van de naastgelegen dorpen. Zo zijn jullie verzekerd van een uitermate gezellig familie-, vrienden– of groepsuitje!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business