Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Lenteboerderij

Heb jij (klein)kinderen tussen de twee en twaalf jaar oud die lekker creatief zijn, graag buitenspelen en samen op avontuur willen? Dan is de Lenteboerderij echt iets voor jullie!

Praktische informatie

Koop nu je vroege vogel tickets!

 

2de Paasdag

Op maandag 2 april kunnen jullie gezellig eieren komen schilderen. Ook hebben we er een aantal verstopt, voor de zoekwedstrijd! Er zijn veel activiteiten voor het hele gezin. Ga samen kanoën, boogschieten of skelteren. Verdwaal in het strodoolhof of maak een lenteknutsel in het Atelier. Ook kun je megabellen komen blazen of lekker springen op het springkussen. Als je even uit wilt rusten kan je niet alleen terecht in de Wagenschuur. Je kan natuurlijk ook even gaan kijken bij de jonge dieren!
Er zijn geitjes, lammetjes, een ezel en schaap, onze drie mini-varkentjes en nog veel meer!

Overige zondagen

Op de andere drie dagen (8,15 en 22 april) zijn jullie ook van harte welkom op de Lenteboerderij! Kom kijken bij de Kees Konijn show of volg samen een leuke workshop. Schiet samen met je ouders op de ballonnen met boogschieten of doe mee aan het boerentoernooi! Het boerentoernooi wordt ieder jaar georganiseerd en gaat om de snelste tijd. Zaklopen, steppen en kruien wisselen elkaar snel af, maar er zijn nog meer onderdelen! De snelste tijd wint de eeuwige roem.

 

De Lenteboerderij is bij uitstek een leuk evenement voor het hele gezin! Zin in iets anders leuks met Pasen? Kijk dan eens naar onze Paasbrunch

 

Mogelijk gemaakt door Eventbrite

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: