Lenteboerderij

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

Lenteboerderij

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op zoek naar een onvergetelijk uitje deze meivakantie? Van woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei is iedereen welkom op onze Lenteboerderij. Tijdens dit evenement is onze boerderij omgetoverd tot kinderparadijs. Met onze dieren, leuke activiteiten en leerzame workshops worden de kinderen uiterst vermaakt.

Praktische informatie

De Lenteboerderij is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Koop vóór 1 maart jouw vroege vogel ticket met korting. Met één ticket per kind (4 t/m 12 jaar) ben je de hele dag welkom om de verschillende activiteiten te volgen én uiteraard een kijkje nemen bij onze dieren. Parkeren is overigens gratis.

Natuurlijk is hier voor volwassenen ook genoeg vermaak. Zo kun je lekker wandelen, genieten van het uitzicht of gebruik maken van de horeca gelegenheid. Bestel bijvoorbeeld een lekkere kop koffie, gebak of lunch.

Reserveer nu voor de lenteboerderij

Wil je weten wat er allemaal te doen is? Hieronder alvast een tipje van de sluier.

Ontdek de boerderij samen met de boer(in)

‘Ontdek de boerderij’ is een avontuurlijk uitje waar kinderen alles leren over de boerderij! Jij mag mee op pad om te ontdekken wat er allemaal gebeurt en groeit rondom de boerderij. Natuurlijk mag je ook een kijkje nemen bij de dieren.

Koekjes bakken

Zeer succesvol bij de kinderen; eigen koekjes bakken! Kom gezellig jouw eigen koekjes bakken en versieren in het restaurant. Wij doen de koekjes voor jou in de oven. Na afloop kun je genieten van jouw zelfgemaakt koekjes.

Kaasmaken

Wij demonstreren jullie graag hoe de kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze gemaakt wordt.
Van de melktechniek tot aan het pekelen van de kaas. Ben je klaar om een echte kaasexpert te worden?

Boogschieten

In het boogschietlokaal leert de instructeur je de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up helpt de boogschietinstructeur bij het aannemen van de juiste houding en de techniek. Dan komt het erop aan. Wie haalt de meeste punten?

Poldersport

Onder begeleiding van een recreatieleider gaan de kinderen al lachend en spelend verschillende onderdelen af. Neem je schone kleding mee, want van al dat spelen kun je best vies worden!

Met een ruim aanbod aan activiteiten, dieren en workshops wordt het een gezellig evenement! Wij kunnen alvast verklappen dat Kees Konijn er een feestje van komt maken.

Binnenkort worden er meer activiteiten bekend gemaakt.

Reserveer nu voor de lenteboerderij

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business