Lenteboerderij

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Lenteboerderij

Vroegboekkorting: Reserveer jullie campingplek voor 2024 nu met 15% korting!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op zoek naar een onvergetelijk uitje deze meivakantie? Van woensdag 3 t/m vrijdag 5 mei is iedereen welkom op onze Lenteboerderij. Tijdens dit evenement is onze boerderij omgetoverd tot kinderparadijs. Met onze dieren, leuke activiteiten en leerzame workshops is er voor de kinderen genoeg vermaak!

Praktische informatie

De Lenteboerderij is geopend van 10:00 tot 16:00 uur. Met één ticket per kind (4 t/m 12 jaar) ben je de hele dag welkom om de verschillende activiteiten te volgen én uiteraard een kijkje nemen bij onze dieren. Parkeren is overigens gratis.

Natuurlijk is hier voor volwassenen ook genoeg te doen. Zo kun je lekker wandelen, genieten van het uitzicht of gebruik maken van de horeca gelegenheid. Geniet van een lekkere kop koffie of lunch op ons terras of in onze restaurantruimte.

Reserveer nu voor de lenteboerderij

 

Wil je weten wat er allemaal te doen is? Onder de afbeelding lichten we de activiteiten toe.

Ontdek de boerderij samen met de boer(in)

‘Ontdek de boerderij’ is een avontuurlijk uitje waar kinderen alles leren over de boerderij! Jij mag mee op pad om te ontdekken wat er allemaal gebeurt en groeit rondom de boerderij. Natuurlijk mag je ook een kijkje nemen bij de dieren.

Koekjes bakken

Zeer succesvol bij de kinderen; eigen koekjes bakken! Kom gezellig jouw eigen koekjes maken en versieren in het restaurant. Wij doen de koekjes voor jou in de oven. Na afloop kun je genieten van jouw zelfgemaakte koekjes.

Kaasmaken

Wij demonstreren jullie graag hoe de kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze gemaakt wordt.
Van de melktechniek tot aan het pekelen van de kaas. Ben je klaar om een echte kaasexpert te worden?

Boogschieten

In het boogschietlokaal leert de instructeur je de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up krijg je tips over het aannemen van de juiste houding en de techniek. Dan komt het erop aan. Wie haalt de meeste punten?

Poldersport

Onder begeleiding van een recreatieleider gaan de kinderen al lachend en spelend verschillende onderdelen in het weiland af. Neem je schone kleding mee, want van al dat spelen kun je best vies worden!

Met een ruim aanbod aan activiteiten, dieren en workshops wordt het een gezellig evenement! Wij kunnen alvast verklappen dat Kees Konijn er een feestje van komt maken.

Extra activiteiten

Op woensdag en vrijdag staat er een pannenkoekenfoodtruck op de boerderij, waar je heerlijke vers gebakken pannenkoeken kunt bestellen. Op vrijdag hebben wij de stadsimker uit Woerden op bezoek en geeft onze yogadocente een les geitenyoga.

Elke dag te doen tijdens de Lenteboerderij:

 • De Kees Konijn Mini Disco
 • Een springkussen
 • Een sjoelbak
 • Een speeltuin
 • Een uitkijktoren
 • Skelters en steps
 • Een kleurwedstrijd
 • Een knutselruimte
 • Dieren waarbij je kunt kijken
 • Kanovaren
 • Klompengolf
 • Boer zoekt foto
 • Schminken

Met dit ruime aanbod aan activiteiten, dieren, workshops en onze mascotte Kees Konijn wordt het een gezellig gevulde Lenteboerderij!

Reserveer nu voor de lenteboerderij

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business