Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Lenteboerderij

Heb jij (klein)kinderen tussen de twee en twaalf jaar oud die lekker creatief zijn, graag buitenspelen en samen op avontuur willen? Dan is de Lenteboerderij echt iets voor jullie!

Praktische informatie

Koop nu je tickets!

Op 15 en 22 april zijn jullie van harte welkom op de Lenteboerderij! Kom kijken bij de Kees Konijn show of volg samen een leuke workshop. Schiet met je ouders op de ballonnen met boogschieten of doe mee aan het boerentoernooi! Het boerentoernooi wordt ieder jaar georganiseerd en gaat om de snelste tijd. Zaklopen, steppen en kruien wisselen elkaar snel af, maar er zijn nog meer onderdelen! De snelste tijd wint de eeuwige roem. Ga samen kanoën of skelteren. Verdwaal in het strodoolhof en maak een lente knutsel in het Atelier. Ook kun je mega bellen komen blazen of lekker springen op het springkussen. Als je even uit wilt rusten kun je lekker zitten om iets te eten of te drinken. Je kunt natuurlijk ook even gaan kijken bij de jonge dieren! Er zijn geitjes, lammetjes, een ezel en schaap, onze drie mini-varkentjes, kuikentjes en nog veel meer!

De Lenteboerderij is bij uitstek een leuk evenement voor het hele gezin! Bekijk de plattegrond en ontdek wat er allemaal te doen is.
Voor kinderen onder de twee jaar hoeft geen kaartje gekocht te worden.

Om 17.00 uur start de Lenteavond (gratis entree). Een avond met live muziek, speciaal bier en lekker eten.

 

 

Mogelijk gemaakt door Eventbrite

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: