Heisessie

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

Heisessie

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wilt u een heisessie organiseren en bent u opzoek naar een geschikte ruimte gelegen in een heerlijk vrije omgeving? Dan zal u blij verrast worden met het aanbod van Boerderij De Boerinn in Kamerik. Het is bij uitstek dé ideale heisessie locatie om bijeen te komen met leidinggevenden of medewerkers in de frisse lucht van het polderlandschap. Ver weg van de stadse hectiek vergaderen, een seminar bijwonen, lezing of training volgen? Het kan allemaal! Boerderij De Boerinn is gelegen in een uiterst inspirerende omgeving met maar liefst elf vergaderruimtes. Iedere ruimte heeft een eigen karakter en formaat, waardoor het niet uitmaakt of je met vijf of driehonderd personen komt, want we hebben altijd een geschikte vergaderlocatie tot onze beschikking.

Unieke vergaderlocatie voor een heisessie in omgeving Utrecht

Hoewel Boerderij de Boerinn maar een half uurtje verwijdert ligt van Utrecht, heb je toch het idee er even helemaal uit te zijn. Door het heerlijke landelijke uitzicht en de weidse omgeving vormt het een unieke vergaderlocatie die van alle gemakken is voorzien. Zo is er uiteraard overheerlijke koffie en thee aanwezig en zijn ook zaken als een beamer en flipover voor u geregeld. Als u het wenst kunt u de gehele dag van de ruimte gebruik maken en verzorgen wij de lunch en afsluitend een volledig diner. Zo kunt u onbezorgd één of zelfs meerdere heisessies organiseren.

Originele heisessie

In Nederland zijn er tal van vergaderlocaties beschikbaar, maar mocht u dus eens iets anders willen, zoals vergaderen in een prikkelarme locatie, dan biedt een heisessie bij Boerderij De Boerinn de oplossing. Hier kan u in alle rust in een heerlijk groene omgeving van alles bespreken. Om gedurende deze belangrijke meetings de aandacht erbij te houden, te ontspannen en vol positieve energie in te gaan, kan u een heisessie combineren met ons aanbod aan activiteiten. Hetzij voor, na of tussen de vergaderingen in. Zo bieden wij onder andere de mogelijkheid om gebruik te maken van een kleine vergaderbreak zoals stoelyoga, middels ons arrangement Ontspannen Vergaderen.

Unieke vergaderzalen

De term heisessie kan wat verwarrend zijn gezien de vergadering niet letterlijk in de heide hoeft plaats te vinden. Want wat is een heisessie dan precies? Zoals eerder beschreven, betreft het een bijeenkomst op een externe, vaak afgelegen locatie, ver weg van alle hectiek van het dagelijkse leven. In principe volstaat iedere prikkelarme omgeving. Dat is nu exact kenmerkend voor het platteland en de omgeving waar de Boerderij zich midden in bevind. Dat werkt door in de vergaderruimtes die daarop zijn ingericht. Zo is daarbinnen het authentieke gevoel van de boerderij behouden, maar dan wel met een moderne twist. In de grote congreszaal, het Karnhuis kan je aan diverse kenmerkende details nog zien dat het ooit een varkensstal was.

Maar ook daadwerkelijk midden in het weiland vergaderen in onze speciale mobiele vergaderruimte behoord tot de mogelijkheden! Benieuwd naar al onze mogelijkheden en het volledige aanbod aan vergaderruimtes? Bekijk dan direct ons assortiment of vraag vrijblijvend een offerte aan. We helpen u graag bij het uitzoeken van een geschikte ruimte en het samenstellen van uw ideale vergaderdag.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business