Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Hooiberghut | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Groene vergaderlocaties

Home » Groene vergaderlocaties
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Een vergaderlocatie midden in een groene omgeving zorgt voor veel inspiratie. Onze groene vergaderlocatie bevindt zich dan ook midden in het Groene Hart van Nederland met een prachtig uitzicht over de weilanden Hier is echt de nodige rust te ervaren in een natuurlijke omgeving zoals je nergens anders beleefd hebt.

Verschillende vergaderruimtes

Met 11 verschillende ruimtes hebben we diverse mogelijkheden voor een vergadering van iedere omvang. Zo kunnen jullie met groepsgroottes van 5 tot 250 personen bij ons terecht. Mocht het gewenst zijn om jullie vergadering buiten plaats te laten vinden, dan hebben we zelfs de mogelijkheid om gebruikt te maken van onze mobiele vergaderruimte! Zo kunnen jullie echt helemaal tot rust komen en focussen op datgeen wat belangrijk is in bijvoorbeeld onze groene weide.

Vergadering met activiteiten

Het is bij ons ook mogelijk om activiteiten toe te voegen aan jullie vergadering. Zo kan je er bijvoorbeeld voor kiezen om tussen de vergadering door een poging te doen om door middel van teamwork in te breken in onze Break-in Box, of gezellig een potje te gaan klompengolven. Zo maakt eenieder zijn of haar hoofd weer even helemaal leeg en kunnen jullie de vergadering weer fris hervatten.

Onze groene locatie

Onze gehele boerderij is volledig zelfvoorzienend in energieopwekking. Onze energie is namelijk afkomstig van maar liefst 175 zonnepanelen, welke zowel op onze daken als in het water liggen. Dit, gecombineerd met onze eigen windmolen zorgt voor voldoende energie om de gehele boerderij van stroom te voorzien. Het is dan ook niet zonder reden dat we al jaren beschikken over ons Green Key Gold duurzaamheidskenmerk.

Hier laten we het echter niet bij. We blijven duurzaam ondernemen. Zo wordt al ons afval gescheiden ingezameld, waarbij onderscheid gemaakt wordt tussen papier, plastic, glas, GFT en restafval. Van ons organische afval wordt opvolgend compost gemaakt, om zo weer te kunnen gebruiken voor onze grond. Onze grond wordt ook geregeld onder water gezet om vogels van optimale voedselomstandigheden te voorzien. Om verder bij te dragen aan de lokale biodiversiteit beschikken we ook over een bijenkast, takkenril, insectenhotel en diverse inheemse planten.

Onze boerderij is dan ook zonder twijfel de meest groene locatie van het Groene Hart!

Jouw volgende vergadering bij Boerderij De Boerinn?

Zijn jullie dus op zoek naar een groene vergaderlocatie in de groene omgeving van het Groene Hart? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. We denken namelijk graag met je mee om het ideale vergaderarrangement samen te stellen!

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business