Bedrijfsfestival locatie | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Evenementenlocatie midden Nederland

Home » Evenementenlocatie midden Nederland
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Boerderij de Boerinn in Kamerik is de perfecte evenementenlocatie in midden Nederland. Onze locatie is geschikt voor diverse type evenementen, zowel zakelijk als privé. Door de ligging van de boerderij in het midden van Nederland, is dit de perfecte uitvalsbasis voor jullie bijzondere dag. Onze 11 ruimtes op het terrein worden omgeven door 30 hectare aan weiland wat zorgt voor een wijds uitzicht over de omgeving van Boerderij de Boerinn. Door onze unieke ligging, kun je altijd genieten van de natuur.

Bij Boerderij de Boerinn zorgen we ervoor dat iedereen met een glimlach vertrekt aan het einde van een geslaagde dag. Jullie wensen worden van het begin tot het einde verzorgd op onze evenementenlocatie. De veelzijdigheid van ons terrein maakt dat wij (bijna) ieder evenement bij ons kunnen organiseren. Of het nu gaat om een bescheiden bijeenkomst of een meerdaags evenement, bij De Boerinn denken we graag met jullie mee over de invulling.

Offerte aanvragen

Zakelijke evenementen bij De Boerinn

De inspirerende omgeving is perfect voor een brainstormsessie. In de buitenlucht of in een van onze zalen met wijds uitzicht over de polder in het midden van Het Groene Hart. De warme ambiance van de boerderij zorgt voor een ontspannen sfeer tijdens jullie bedrijfsevenement. Onze locatie is geschikt voor kleine gezelschappen vanaf 2 personen en voor grotere gezelschappen. Door onze grote buitenruimte, kunnen wij grote evenementen organiseren door het plaatsen van tenten.

Bij de boerderij beschikken we over een eigen parkeerplaats, met ruime parkeermogelijkheid. De bezoekers van het evenement kunnen dus zonder problemen de auto kwijt.

Particuliere evenementen op de boerderij

Bij Boerderij de Boerinn maken we graag ieder evenement volledig naar jouw wens. En dit geldt ook zeker voor particuliere evenementen, zoals een feestje of een bruiloft. Door de ideale ligging in het midden van Nederland kunnen alle gasten eenvoudig de evenementenlocatie bereiken. Vanaf de A12 en de A2 rij je via N-wegen de polder in en bereik je onze boerderij.

De diverse ruimtes en zalen op en rond onze boerderij maken het mogelijk om een grote verscheidenheid aan feesten te organiseren. Zo kun je perfect terecht voor een bruiloft, maar ook een familiefeest, kinderfeestje of vrijgezellenfeest organiseer je op onze boerderij. Jullie feestelijke dag wordt de hele dag tot in de puntjes verzorgd door ons enthousiaste team.

Evenement op maat

Bij Boerderij de Boerinn zorgen we er graag voor dat jullie evenement helemaal naar wens is. Daarom stemmen we graag met jullie de wensen en doelen af van de dag. We vernemen graag of jullie gebruik willen maken van ons horeca aanbod of dat er een externe cateraar ingehuurd wordt. Maar er zijn nog veel meer mogelijkheden! Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie en advies!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Gaan jullie op duurzame wijze te werk?

De prachtige omgeving rondom De Boerinn blijft niet zomaar zo bloeiend. We zetten al jarenlang in op duurzaamheid waardoor we nu zelfvoorzienend zijn in energieopwekking, producten van eigen bodem gebruiken en onze impact op het milieu zo weten te minimaliseren.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business