Boeren High Tea Dieren bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

High tea dieren

Home » High tea dieren
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Theedrinken met vrienden of vriendinnen kan overal, in de stad, bij een strandtent langs de kust of thuis. Maar nergens is het zo gezellig en dynamisch als bij Boerderij De Boerinn. Hier kan je genieten van de beste thee, koffie en lekkernijen terwijl je wordt omringd door de weide natuur en verschillende schattige dieren. Wanneer je dus iets te vieren hebt of gewoon even gezellig met z’n allen wilt bijkletsen, dan biedt Boerderij De Boerinn een buitengewone locatie voor de high tea om plaats te vinden. Er is met mooi weer voldoende plek op het ruim opgezette terras en in de koudere maanden zijn er sfeervolle plekjes binnen gereserveerd.

Een high tea op de boerderij met dieren

Uiteraard blijft het bij de high tea niet bij een enkel kopje thee, daarentegen kan er van meerdere rondes ruimschoots genoten worden. De eerste ronde gaat van start zodra iedereen zijn plekje heeft gevonden. Stap voor stap passeren de heerlijke versnaperingen de revue zoals de klassieke brownies, verse stukken appeltaart, een geraffineerde petit glacé en scones met de hoog gewaardeerde jam van Hoeve Rietveld. Uiteraard zal er wat betreft de thee er niets ontbreken, mocht iemand liever een kopje koffie of iets anders willen nuttigen, dan is daar ook alle ruimte voor. Thee, koffie en limonade zijn inbegrepen.

Tussen de high tea door langs de dieren op de boerderij

Het vaste programma is naar hartenlust uit te breiden met meer lekkernijen en rondes, maar bovenal is het mogelijk om deel te nemen aan een activiteit. Naast dat er naar de dieren gekeken kan worden, is het ook mogelijk om interactie aan te gaan. Geniet met z’n allen bijvoorbeeld van het hilarische Schapen- en eendendrijven met het arrangement Schaapjes op het droge of komt volledig tot rust tussen de vrolijke geiten met Geiten Yoga. In alle gevallen is het heerlijk om er even tussenuit te zijn en te genieten van al het moois wat de omgeving van de boerderij te bieden heeft.

Tot slot de hartige ronde bij de high tea

Met de hartige ronde zal de high tea worden geëindigd. Hierbij zullen sandwiches met zalm, roomkaas en tomaat op tafel worden gezet. Vergezeld door petit crolines, mini quiches en niet te missen de bruschetta met tomaat. Hiermee is de high tea helemaal rond en zal er werkelijk niets ontbreken om er een geslaagde dag van te maken.

High tea voor de dierenliefhebber organiseren

De high tea is de laatste tijd erg populair en dient bijtijds te worden gereserveerd. Dit kan je doen via dit formulier of door direct contact met ons op te nemen via: 0348 40 12 00. Mocht je nog vragen hebben over alle mogelijkheden, aarzel niet om deze te stellen.

Reserveren

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business