Trouwen op de boerderij bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwen boerderij

Home » Trouwen boerderij
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een van de mooiste dagen van je leven, dat is toch wel wat je trouwdag hoort te zijn. Voordat het zover is, moet er echter nog een hoop geregeld worden! Denk aan die prachtige trouwjurk, oneindige gastenlijst en niet te vergeten: de trouwlocatie. Dat laatste is wat ons betreft geen moeilijke keuze, want waar kun je nu leuker elkaar het ja-woord geven dan bij Boerderij De Boerinn? Trouwen op de boerderij!

Trouwlocatie Boerderij De Boerinn

Ben je opzoek naar een trouwlocatie die tijdens de ceremonie de rust en sfeer van de natuur uitstraalt, maar waar ’s avonds ook een mooi feestje kan worden gebouwd? Waar binnen en buiten beide mogelijk is en waar er voor gasten plek is om te overnachten? Dan is trouwlocatie Boerderij De Boerinn een droom die uitkomt! Bij ons in de polder kun je namelijk je trouwdag helemaal organiseren zoals jij dat graag wilt. Geef bijvoorbeeld elkaar het ja-woord in de natuur, dineer en feest in een van onze prachtige zalen en kom gezellig overnachten om de dag mooi af te sluiten. Bovendien helpen we je maar al te graag met alle decoratie. Denk aan lampionnen, fakkels, slingers, zitjes van stro, kampvuurtjes… niets is ons te gek!

Trouwceremonie in de polder

Elkaar het ja-woord geven in het bijzijn van alle mensen die jullie liefhebben, wat is er nu mooier dan dat? De locatie die je kiest voor je trouwceremonie is ontzettend belangrijk. Het bepaalt namelijk niet alleen de sfeer op de dag zelf, het is ook datgene wat je lang zult bij blijven. Bij Boerderij De Boerinn is er genoeg om uit te kiezen! Ga bijvoorbeeld voor een trouwceremonie in de uitgestrekte natuur, tussen de bomen of op ons terras aan het water. De rust van de natuur en het prachtige gezang van de vogels maken het echt een unieke ervaring. Wil je liever het zekere voor het onzekere nemen als het gaat om de weersomstandigheden? Kies dan voor een van onze binnenruimtes.

Boerderij bruiloft in stijl: receptie en feest

Wanneer jullie elkaar het ja-woord hebben gegeven, is het natuurlijk tijd voor alle felicitaties! Tijdens je trouwreceptie bij Boerderij De Boerinn kun jij dan ook volop ontspannen met familie en vrienden voordat het grote feest aanvangt. Eet taart, geniet van het eten en de drankjes aan de bar, klets bij met je gasten, maak foto’s voor de mooiste herinneringen en pink een traantje weg bij alle toespraken. Daar is op jullie boerderij bruiloft immers alle tijd voor. Je kunt bij ons je trouwreceptie houden in een van de prachtige ruimtes of buiten op het terras en met ons trouwreceptie arrangement is alles in een keer geregeld!

Na de receptie is het de hoogste tijd om de dansschoenen aan te trekken, want het trouwfeest mag natuurlijk niet ontbreken! Bij Boerderij De Boerinn kun je voor het feest kiezen uit drie prachtige ruimtes en hebben we een heerlijk feestarrangement speciaal voor jou. Hierbij zullen wij ervoor zorgen dat alles naar wens is, inclusief hapjes, drankjes en entertainment. Willen jullie dit liever zelf regelen? Dat kan natuurlijk ook! Alles is bij ons mogelijk, het is immers jullie dag.

Trouwen Boerderij De Boerinn

Ben je op zoek naar een unieke locatie om elkaar het ja-woord te geven? Waar natuur en rust worden gecombineerd met sfeer en warmte? Kom dan trouwen bij Boerderij De Boerinn! Met onze jarenlange ervaring in het organiseren van bruiloften en feesten kunnen wij van jouw dag écht de mooiste dag van je leven maken. Wil je graag een kijkje komen nemen op de boerderij, zodat je alle ruimtes kunt zien en al je wensen met ons kunt bespreken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak. Wij kunnen niet wachten om kennis te maken!

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business