Unieke trouwlocatie

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Unieke trouwlocatie

Home » Unieke trouwlocatie
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

De (waarschijnlijk) meest speciale dag in je gehele leven, moet natuurlijk plaatsvinden op een speciale locatie. Een unieke trouwlocatie vinden kan een hele klus zijn. Het moet natuurlijk genoeg ruimte bieden voor alle gasten en tegelijkertijd een esthetisch effect hebben. Wat jullie mooi vinden is uiteraard geheel persoonlijk, maar wij zijn zeker dat Boerderij De Boerinn al hetgeen te bieden heeft wat jullie zoeken.

Unieke trouwlocatie omgeving Utrecht

Of er nu wordt gekozen voor een klassieke bruiloft of een waar spektakel, een trouwlocatie moet jullie beiden een speciaal gevoel geven. En zeg nou eerlijk, wat is nou dan de ongerepte natuur? Een prachtig landschap, middenin een groene omgeving, is voor velen dan ook zeer geschikt als unieke trouwlocatie. Onze boerderij is niet voor niets een zeer populaire trouwlocatie!

Alles op één plek

De natuur is uiteraard niet de enige reden waarom onze boerderij zo’n populaire locatie is. Onze boerderij beschikt over een aanzienlijke hoeveelheid grond wat natuurlijk erg handig is bij een trouwerij met veel gasten. Er is genoeg plek om iedereen plaats te laten nemen, of het nu gaat om 50, 200 of 500 personen. Daarbij kan ook ieder onderdeel van de bruiloft door ons verzorgd worden, van trouwceremonie tot trouwfeest.

Voor de trouwceremonie is het belangrijk dat deze in een rustige omgeving plaatsvindt. De rustgevende geluiden van de natuur, frisse lucht en het prachtige uitzicht van de weide maakt onze boerderij de perfecte locatie voor een trouwceremonie.

Een trouwreceptie vindt meestal plaats in een aparte ruimte. Op onze boerderij beschikken we over vijf verschillende ruimtes, welke natuurlijk geheel aan te kleden zijn naar eigen smaak. Allen hebben uiteraard wel een verschillende maximale capaciteit, houdt hier dus wel rekening mee.

Het trouwfeest is het moment dat de voetjes van de vloer kunnen. De boerderij heeft in totaal drie verschillende ruimtes waar al heel wat trouwfeesten gegeven zijn. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om dit buiten plaats te laten vinden. Wij voorzien jullie dan ook graag van al jullie wensen. Moeten er foodtrucks aanwezig zijn? Een speciale band? We kunnen het allemaal voor jullie verzorgen. Al staat het jullie uiteraard ook vrij om dit zelf te verzorgen!

Trouwlocatie Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn kunnen we jullie gehele bruiloft verzorgen, van a tot z. Onze unieke omgeving en locatie zijn dan ook uitermate geschikt voor een prachtige en unieke bruiloft, welke niemand zal vergeten. Want, zeg nu eerlijk bij zo’n mooi paar hoort uiteraard ook een bijzondere trouwlocatie!

Neem vooral eens contact met ons op, we denken graag met jullie mee!

Veelgestelde vragen

Kan ik mijn bruiloft op de boerderij organiseren?

Bij Boerderij De Boerinn is het welzeker mogelijk om uw bruiloft te organiseren, van trouwceremonie en -receptie, tot het uiteindelijke trouwfeest. Onze boerderij biedt voldoende plek voor al uw gasten. Jullie (waarschijnlijk) mooiste dag is natuurlijk geheel persoonlijk, maar wij zijn ervan overtuigd dat onze boerderij te bieden heeft waar jullie opzoek naar zijn!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business