Trouwfeest bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwfeest

Arrangementen » Bruiloften, Feestdag
Nominatie De Gouden Parel: Stem op Boerderij De Boerinn voor De Gouden Parel van Woerden 2023!
Jullie gaan trouwen, nu alleen nog een trouwfeest om deze schitterende dag af te sluiten!

Tijdsduur

4.5 uur

prijs

€ 39,5 (incl. btw)

Prijs (6 t/m 12 jaar)

€ 34,95 (incl. btw)

Trouwfeest

Jullie worden ontvangen met koffie, thee en petit four. Als alternatief kunnen jullie ook kiezen voor een puntzak friet aan het einde van de avond. De mogelijkheden voor het invullen van de avond zijn eindeloos en wij denken graag met jullie mee. Gedurende de avond zorgen wij voor nootjes op tafel en een assortiment aan snacks: koude hapjes, zoals een kaasplateau met olijven, maar ook warme hapjes zoals een bittergarnituur en mini wraps. Jullie kunnen dit arrangement naar hartenlust uitbreiden met bijvoorbeeld prosecco bij ontvangst, een Boerinn burger of zelfs een klein buffet aan het einde van de avond. Bij dit arrangement zijn alle drankjes inbegrepen.

Programma

  • Ontvangst met koffie, thee en petit fours
  • Diverse hapjes zoals: nootjes, bruschetta’s met bieslook en tomaat, kaas-worstplateau, petit crolines, miniwraps en bittergarnituur
  • Inclusief alle drankjes

 

Maatwerk

Op de boerderij begrijpen we dat een trouwdag organiseren maatwerk is. Daarom staat jullie wens centraal en proberen we jullie zo goed mogelijk te helpen. Dit arrangement is slechts een voorbeeld en is geheel aan te passen aan jullie wensen. Komen jullie binnenkort sfeer proeven tijdens een kijkafspraak? We denken graag met jullie mee, om samen de dag van jullie dromen te organiseren!

* De stretchtent op de foto’s behoort niet standaard tot de ruimte. Wij kunnen de stretchtent voor u reserveren bij de derde partij.

 

Feestzalen & Horeca

Zijn jullie benieuwd naar hoe onze feestruimtes eruit zien? We beschikken over verschillende ruimtes met elk een eigen karakter. Bekijk het volledige aanbod van de zalen op deze overzichtspagina. Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Deze bedrijven kozen eerder voor
Boerderij de Boerinn

Logo ikea | Boerderij De Boerinn Logo KPMG | Boerderij De Boerinn Logo NRC | Boerderij De Boerinn Logo Capgemini | Boerderij De Boerinn Logo Intratuin | Boerderij De Boerinn Logo ProRail | Boerderij De Boerinn

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business