Trouwfeest bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwfeest arrangement

Arrangementen » Bruiloften, Feestdag
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! Sluit jullie schitterende dag af met een fantastisch trouwfeest...
Tijdsduur 4.5 uur
prijs € 43,95 (incl. btw)
Prijs (4 t/m 12 jaar) € 37,95 (incl. btw)

Trouwfeest

Jullie worden ontvangen met koffie, thee en petit fours. De mogelijkheden voor het invullen van de avond zijn eindeloos en wij denken graag met jullie mee. Gedurende de avond zorgen wij voor nootjes op tafel en een assortiment aan koude en warme borrelhapjes, zoals een kaasplateau met worst en vijgenbrood, groentensticks met dip, mini kaasbroodjes, bittergarnituur en mini wraps. Jullie kunnen dit arrangement naar jullie eigen wens uitbreiden met bijvoorbeeld prosecco bij ontvangst, andere hapjes zoals petit crolines, bruschetta’s met brie of tomaat, of een lekker puntzak boerenfriet om de avond mee af te sluiten! Bij dit arrangement zijn alle drankjes inbegrepen.

Programma

  • Ontvangst met koffie, thee en petit fours
  • Verschillende hapjes zoals: nootjes, mini kaasbroodjes en saucijzenbroodjes, kaas-worstplateau, groentesticks met dip, miniwraps en bittergarnituur
  • Inclusief alle drankjes

 

Maatwerk

Op de boerderij begrijpen we dat een trouwdag organiseren maatwerk is. Daarom staat jullie wens centraal en proberen we jullie zo goed mogelijk te helpen. Dit arrangement is slechts een voorbeeld en is geheel aan te passen aan jullie wensen. Kies gerust voor een ander hapje, of sluit het feest af met een lekkere puntzak boerenfriet. Komen jullie binnenkort sfeer proeven tijdens een kijkafspraak? We denken graag met jullie mee, om samen de dag van jullie dromen te organiseren!

 

Feestzalen & Horeca

Zijn jullie benieuwd naar hoe onze feestruimtes eruit zien? We beschikken over verschillende ruimtes met elk een eigen karakter. Bekijk het volledige aanbod van de zalen op deze overzichtspagina. Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Deze bedrijven kozen eerder voor
Boerderij De Boerinn

Logo ikea | Boerderij De Boerinn Logo KPMG | Boerderij De Boerinn Logo NRC | Boerderij De Boerinn Logo Capgemini | Boerderij De Boerinn Logo Intratuin | Boerderij De Boerinn Logo ProRail | Boerderij De Boerinn

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business