Nieuwjaarsborrel bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vijf tips voor een geslaagde kerst- of nieuwjaarsborrel

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

De feestmaand is begonnen! Om je waardering naar je werknemers en collega’s te uiten organiseer je uiteraard de jaarlijkse kerst- en nieuwjaarsborrel. Maar waar moet je exact op letten om te zorgen dat deze borrel onvergetelijk wordt? Wij geven je in dit bericht een aantal tips voor een geslaagde kerst- of nieuwjaarsborrel!

Feestzaal - Smalle Banner Boerinn

1. Kies de juiste locatie

Het organiseren begint met het vinden van de juiste locatie. Deze dient makkelijk bereikbaar te zijn voor alle werknemers en collega’s. Vaak wordt hierbij een locatie gekozen in het midden van Nederland. Zorg dat deze over voldoende ruimte beschikt, zodat er genoeg plek is om bijvoorbeeld te dansen, maar ook niet te groot is.

Uiteraard dient de locatie ook leuk aangekleed te worden. Houdt bij de aankleding naast de versieringen ook rekening met de verlichting. Er zit namelijk een groot verschil in de beleving wanneer de ruimte is verlicht met sfeerverlichting of gedimd licht.

Hapjes - Smalle Banner Boerderij De Boerinn

2. Eten is geen bijzaak

Een borrel is niet compleet zonder een bijbehorend hapje. Denk hierbij goed na over de mogelijke diëten en allergieën van je gasten. En, wordt er hierbij een geheel diner verzorgd of gaan jullie voor de meer traditionele borrelhapjes?

Tip! Bij Boerderij De Boerinn, kan naast de borrelhapjes ook een buffet of barbecue verzorgd worden. De producten hiervoor komen geheel van eigen bodem of zijn vervaardigd bij onze buurboeren.

Muziek - Smalle Banner Boerderij De Boerinn

3. Zorg voor sfeer met muziek

Gaan jullie voor een dj, of juist voor livemuziek? De juiste muziek is enorm belangrijk bij een feestelijke borrel, dit beïnvloed namelijk de sfeer van de avond. Zorg er dus voor dat de muziek niet te hard staat, zodat iedereen elkaar nog kan verstaan, maar wel hard genoeg voor voldoende sfeer. Zorg er daarnaast voor dat de muziek meebeweegt met de avond. Denk bijvoorbeeld aan achtergrondmuziek in het begin van de avond en later op de avond een live band, waarbij de voeten los van de grond komen.

Curlen - Smalle Banner Boerderij De Boerinn

4. Verbinden middels interactie

Zorg voor verbinding met je gasten door voldoende interacties te verzorgen. Het geven van een inspirerende speech en het organiseren van verschillende laagdrempelige activiteiten kunnen zorgen voor de gewenste verbinding en voldoende spraakstof. Kies er zodoende voor om bijvoorbeeld tussendoor een potje te curlen.

Kerst - Smalle Banner Boerderij De Boerinn

5. Een blijvende herinnering

Om de avond in de boeken vast te leggen is het handig om een fotograaf in te schakelen of een photobooth neer te zetten. Zo hebben de gasten een blijvende herinnering aan de avond en kan er nog vaak worden teruggekeken op de mooie momenten. Als afsluiter is een blijk van waardering in de vorm van een cadeautje zeker aan te raden. Stel dit uiteraard wel goed af op de wensen van je collega’s en werknemers.

Kerst- en nieuwjaarsborrel organiseren bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn zijn er 5 verschillende zalen waar een kers- of nieuwjaarsborrel georganiseerd kan worden, waarbij plek wordt geboden aan groepen van ieder omvang tot een maximum van 250 personen. Wij denken als vanzelfsprekend graag mee met het organiseren van de perfecte kerst- of nieuwjaarsborrel en staan jullie dan ook bij gedurende het gehele proces. Neem dan ook vooral eens contact met ons bij vragen, of vraag direct een offerte aan via onderstaande knop!

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Offerte aanvragen
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business