Vergaderlocatie Woerden | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergaderlocatie Woerden

Home » Vergaderlocatie Woerden
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Ontsnap aan de dagelijkse drukte en hectiek van de stad en kom vergaderen bij Boerderij De Boerinn. Vergaderen op een boerderij brengt je ultieme rust en zorgt voor meer concentratie. Onze vergaderlocatie Woerden biedt niet alleen verschillende en inspirerende vergaderruimtes, maar we bieden ook allerlei faciliteiten die uw meeting beslist succesvol zullen maken. Bekijk de diverse vergaderlocaties hieronder en vraag geheel vrijblijvend een offerte aan.

 

Onze verschillende vergaderruimtes

Ervaar hoe de frisse lucht en het rustgevende uitzicht over de polder bijdragen aan een succesvolle meeting. Onze kleinste vergaderruimte, De Hooiberghut, bevindt zich zelfs midden op het weiland. Inspirerender kan niet! Zoek je een vergaderlocatie die een meer huiselijke sfeer uitstraalt? Dan is De Hoeve de ideale locatie. Naast deze knusse locaties beschikken we uiteraard ook over grotere ruimtes. Zo kan onze grootste locatie tot wel 200 mensen herbergen. Kom je met een nog grote groep? Dan kan je gebruik maken van onze mobiele vergaderruimtes. Hiermee kan een onbeperkt aantal mensen komen vergaderen op onze boerderij. Bekijk al onze vergaderruimtes hier.

Het voordeel van vergaderarrangementen

Onze locaties zijn voorzien van faciliteiten zoals een beamer en een flipover. Maar kies je voor een van onze vergaderarrangementen? Dan profiteer je van nog meer voordelen! Zo zullen wij zorgen voor onbeperkt koffie, thee en water. Ook verzorgen wij een overheerlijke boerenlunch en een tussendoortje. Enkele van onze arrangementen beschikken zelfs over een leuke activiteit. Dit is ideaal om de deelnemers een korte break te geven en om het energiepeil goed hoog te houden. Zo zal het vervolg van de vergadering vlekkeloos verlopen. Afhankelijk van de grootte van de groep kiezen we samen een geschikte vergaderruimte uit.

Vergaderlocatie Woerden boeken

Iedere vergaderlocatie heeft zijn eigen verhaal en unieke eigenschappen. Weet je niet zo goed welke ruimte het beste past bij jouw gezelschap? Bij Boerderij De Boerinn adviseren we je graag! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Weet je al wel welke locatie je wilt boeken? Vraag dan via de onderstaande knop direct een offerte aan. We hopen jullie snel te mogen verwelkomen op onze vergaderlocatie Woerden.

Vergaderlocatie Woerden offerte

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business