Unieke vergaderlocatie - Vergaderruimte Hooiberghut | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergaderlocatie omgeving Utrecht

Home » Vergaderlocatie omgeving Utrecht
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Saaie vergaderingen zijn echt verleden tijd, en bovenal onnodig, wij hebben immers de meest unieke en inspirerende vergaderlocatie, omgeving Utrecht! Doe eens iets anders dan een standaard meeting en verras je collega’s door een vergadering in te plannen bij Boerderij De Boerinn. Deze unieke omgeving brengt je op nieuwe inspiratie. De frisse lucht, open weide en het prachtige uitzicht zorgen ervoor dat je de stad even vergeet. Kom tot nieuwe en creatieve oplossingen tijdens de vergadering of training op deze rustgevende locatie. De Boerinn heeft wel 11 verschillende vergaderruimtes, elk met een eigen gevoel. Het maakt niet uit hoeveel personen er aan de vergadering zullen deelnemen, er is altijd wel een geschikte locatie.

Een unieke vergadering in de omgeving van Utrecht

Een vergadering bij De Boerinn staat garant voor een unieke ervaring. De open weide en frisse lucht halen je even uit het hectische leven van de stad terwijl de vergaderlocatie omgeving Utrecht je toch lekker centraal in Nederland zit. Het uitzicht op het vredige platteland geven je nieuwe inzichten tijdens de vergadering. Zo is het mogelijk om in de Hooiberghut De Kievit te verblijven, waar je een prachtig uitzicht hebt over de polders. De hut is zelfs voorzien van een elektrische kachel, Senseo-koffiemachine en waterkoker. De picknicktafel buiten biedt plaats voor acht mensen en is dus geschikt voor kleinschalige vergaderingen. Deze voorziening, plus het uitzicht op het prachtige land, brengen je geheid tot nieuwe inzichten.

Meer dan alleen een vergaderlocatie

Om er nog een schepje bovenop te doen, is het mogelijk om de vergadering van iets extra’s te voorzien. Zo zijn er verschillende activiteiten die je voor, tussendoor of na de vergadering kunt doen. Boerderij De Boerinn heeft een uitgebreid activiteitenaanbod met verschillende mate van inspanning, zodat er altijd een geschikte keuze is. Wanneer je de vergadering spannend wil inluiden kun je bijvoorbeeld kiezen voor een start met de Break-in Box. Deze omgekeerde escaperoom is alleen op te lossen met teamwork en voldoende puzzelvermogen. Zo laat je ieders hersens alvast warmdraaien voor het echte werk, de vergadering natuurlijk!

Er zijn ook voldoende opties om te kiezen voor een wat rustigere aanpak. Zo kun je de vergadering ook onderbreken met stoelyoga, om weer even heerlijk tot rust te komen. Doordat het brein een korte pauze heeft, kan het zich weer opladen om problemen te tackelen met frisse inzichten en hernieuwde energie. Een gediplomeerd yogadocente zal deze sessie begeleiden en helpt je stil te staan bij jezelf en te luisteren naar de signalen van je lichaam. Omkleden is hierbij niet nodig en de oefeningen zijn te doen door jong en oud, het maakt dus niet uit hoe lenig je bent.

Vergaderen bij Boerderij De Boerinn nabij Utrecht

Je kunt de vergaderdag dus precies zo invullen hoe je zelf wilt en er is veel mogelijk bij Boerderij De Boerinn. Met 11 verschillende locaties en ruim 20 verschillende binnen- en buitenactiviteiten is altijd een unieke vergadering te creëren die precies past bij jullie wensen. Bovendien is de vergaderlocatie omgeving Utrecht door de centrale ligging voor iedereen eenvoudig te bereiken. Bekijk de beschikbaarheid van de verschillende faciliteiten of neem contact met ons op!

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken

Veelgestelde vragen

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business