Geitenyoga bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Top 5 activiteiten in de buurt van onze camping

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Het is natuurlijk enorm lekker om even tot rust te komen bij Camping De Boerinn, maar soms wil je er toch ook gewoon even op uit. Gelukkig is er natuurlijk genoeg te doen op de boerderij (zoals suppen, kanoën en boerengolf), maar om ervoor te zorgen dat jullie altijd iets nieuws kunnen ontdekken hebben wij een top 5 opgesteld van activiteiten die er rondom onze camping te doen zijn.

Tip 1. Cheese Experience Woerden

Voor degene die gek zijn op kaas (en zeg nou zelf; wie niet) is er de Cheese Experience in Woerden. Dit is het laatste in werking zijnde kaaspakhuis in Nederland, die nu ook te bezoeken is! In dit kaaspakhuis liggen maar liefst 5.500 echte kazen te rijpen. Wil je ook een stukje proeven? Na de rondleiding krijg je een kaasplankje met vier verschillende soorten boerenkazen, natuurlijk met een glaasje wijn, port of bier. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Houdt er wel rekening mee dat er gereserveerd moet worden.

Tip 2. Stadsmuseum Woerden

Mocht je nog niet zo veel over Woerden weten, is het een idee om eens langs het Stadsmuseum te gaan. Dit museum heeft diverse tentoonstellingen, zo is er een tentoonstelling van de vaste collectie uit werk van kunstenaars die in Woerden gewerkt of gewoond hebben. Hier hangt onder andere een schilderij afkomstig uit de Gouden Eeuw, geschilderd door Herman van Swanevelt.
Verder is er ook nog eens een afdeling speciaal gericht op archeologie. Deze toont de bijzondere vondsten uit de Romeinse tijd, afkomstig uit Woerden. Naast de vaste collectie worden er nog 4 tentoonstelling per jaar georganiseerd. Kijk van te voren op de website van het Stadsmuseum om de actuele tentoonstellingen te bekijken.

Voor de kinderen zijn er bovendien drie verschillende speurtochten om ze bezig te houden terwijl jullie gezellig kunnen genieten van het verassende verleden van Woerden.

Tip 3. E-Chopper Tour

Woerden heeft prachtige gebieden die ontdekt kunnen worden, en wat is nou leuker om dit op een natuurvriendelijke en stille E-Chopper te doen? Het is mogelijk om een E-Chopper te huren bij De Boerinn en vanaf hier kan je eenvoudig Het Groene Hart verkennen of uiteraard naar het centrum van Woerden of Kamerik rijden. Ook zijn er vooraf gemaakte routes die je kunt volgen, die je meenemen langs de mooiste plekjes en bijzonderheden.

Tip 4. Wandelroutes

Gezien het aantal kilometers aan wandelroutes die er rondom onze camping liggen, is een extra paar schoenen meenemen geen overbodige luxe! Onze camping is bovendien het beginpunt van verschillende wandelroutes in en rondom Woerden, waaronder de wandelroute genaamd ‘Teylingenpad’. Dit is een zeer fraaie rondwandeling van circa 15 kilometer dwars door de polder heen, over het boerenland en langs de Kamerikse Nessen.

Tip 5. Geitenyoga

Toch hoef je voor iets unieks niet persé van het campingterrein af. Zo bieden wij samen met een yoga-instructrice Geitenyoga aan en dit is de laatste jaren steeds populairder geworden. Yoga is niet alleen een combinatie van balans en ontspanning, maar ook actief en uitdagend! En, dit wordt het al helemaal met onze geitenvrienden! Tussen de oefeningen door is er genoeg tijd om, indien gewenst, interactie met de geiten te zoeken. Wie wordt er nou niet blij van deze nieuwsgierige vrienden?!

Er is dus genoeg te beleven op en rondom onze camping. Ben je met een grotere groep? Dan voorziet Boerderij De Boerinn zelf ook in enorm veel activiteiten, waaronder zowel indoor uitjes als outdoor uitjes. Je hoeft je dus nooit te vervelen wanneer je verblijft bij Camping De Boerinn!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business