Teambuilding Woerden | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Teambuilding uitje

Home » Teambuilding uitje
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een teambuilding uitje is de perfecte manier om op een speelse en actieve manier een band met collega’s op te bouwen of te versterken. Om je collega’s van een andere kant te leren kennen is het goed om jullie eens in een andere omgeving te bevinden dan op de werkvloer. Op onze boerderij is het mogelijk om een mentale of fysieke activiteit te doen, waarbij te kiezen is uit ons brede activiteitenaanbod.

Teambuilding uitje buiten

Een teambuilding uitje buiten beoefenen is de perfecte manier om door middel van fysieke inspanning een band op te bouwen met je collega’s. Op onze boerderij is het mogelijk om het arrangement ‘Goed Geboerd’ te boeken. Hierbij beoefenen jullie laagdrempelige spellen, waarbij teamwork essentieel is. Deze spellen zijn overigens geschikt voor jong en oud, zodat ook daadwerkelijk iedereen mee kan doen. Er is bij dit arrangement namelijk een keuze te maken uit twee verschillende activiteiten; poldersporten of boerenspellen. Houdt er alleen rekening mee dat het bij poldersporten mogelijk is dat jullie terugkomen met een nat pak. Wanneer jullie liever droog blijven is het beter om te kiezen voor de boerenspellen.

Het is ook mogelijk om met het gehele team schapen te drijven. Door het gebruik van de juiste communicatie en leiderschapsvaardigheden is deze teamopdracht zonder twijfel de beste manier om erachter te komen wie een echte leider in zich heeft.

Teambuilding uitje binnen

Uiteraard is het ook mogelijk om tijdens slecht weer en winterdagen een teambuilding uitje binnen te organiseren. We beschikken over verschillende binnenruimtes waarbij genoeg ruimte is voor kleine en grote groepen. Het is hierdoor ook mogelijk de groepen op te delen om verschillende activiteiten tegelijk te beoefenen. Wanneer de ene groep bezig is met het ontsnappen uit Escaperoom De Melkput, kan de andere groep hun skills laten zien bij een wedstrijd boogschieten.

Borrel en hapje

Tussen de activiteiten door is het natuurlijk mogelijk om weer op energie te komen door middel van een hapje en een drankje. Na afloop van zowel een indoor als outdoor teambuilding uitje is het lekker om af te sluiten met een borreltje in een van onze gezellige en sfeervolle zalen. Een heerlijke barbecue kan hier natuurlijk ook niet bij ontbreken, zelfs niet in de winter!

Teambuilding uitje bij Boerderij De Boerinn

Benieuwd naar alle mogelijkheden voor een teambuilding uitje bij Boerderij De Boerinn? Neem dan eens contact met ons op. We kunnen jullie gehele dag van top tot teen verzorgen en deze op maat voor jullie samenstellen. Zo is jullie teambuilding uitje altijd uniek!

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Moet ik een aanbetaling doen?

Bij opdrachten boven de 1.000 euro vragen we 50% aanbetaling.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business