Activiteit boer zoekt foto | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Overweldigende belangstelling!

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: Hugo Oudejans

Door de overweldigende belangstelling is Boerderij de Boerinn tot en met eind oktober nagenoeg volgeboekt! Heb je plannen voor september of oktober? Wees er dan snel bij.

Onbegeleide activiteiten boeken

Wat altijd geboekt kan worden zijn onze onbegeleide activiteiten! Deze activiteiten kun je zelfstandig uitvoeren en zijn gemakkelijk te reserveren via onze website. Onderstaand hebben we een overzicht gemaakt van alle activiteiten die je altijd kunt reserveren:
Kanovaren
Suppen
Klompengolf
E-choppers
Geitenyoga
Campingplaatsen

Wanneer je onze campinggast bent mag je bovendien gratis gebruik maken van onze kano’s, supboards en klompengolfbaan (indien beschikbaar).

Beschikbaarheid controleren per onderdeel

Op nagenoeg alle pagina’s op onze website kun je per evenement, onderdeel of activiteit de beschikbaarheid controleren. Door de beschikbaarheidscheck te raadplegen, kun je direct zien welke dagen er nog vrij zijn. En dus ook op welke dagen jij je eventuele activiteit of evenement bij ons kan laten plaatsvinden. Heb je een geschikte datum gevonden, dan kan je deze eenvoudig online reserveren bij ons. Wanneer er aangegeven wordt dat een dag niet meer beschikbaar is, dan is deze ook echt niet meer beschikbaar. Bij vragen staan wij uiteraard altijd klaar om je te helpen!

Overweldigende belangstelling voor Boerderij De Boerinn

Uiteraard hopen we niet dat we veel mensen teleurstellen met dit nieuws. Helaas kunnen we er voor nu even niks meer aan veranderen en zit Boerderij De Boerinn dus al redelijk vol tot en met het einde van oktober. We zijn opnieuw enorm blij met de overweldigende belangstelling voor onze locatie en willen iedereen bedanken voor zijn of haar interesse. We koesteren de verwachting alle belangstellenden vroeg of laat alsnog te mogen verwelkomen.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business