Personeelsuitje outdoor | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

Controleer nu de beschikbaarheid bij al onze activiteiten

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!
Auteur: Hugo Oudejans

Boerderij De Boerinn groeit en bloeit! Iedereen weet de weg naar de boerderij weer goed te vinden nu alles weer mag en mogelijk is. Er wordt weer ruimschoots gebruik gemaakt van onze vergaderzalen en ook diverse (bedrijfs)evenementen en feesten vinden weer plaats op ons terrein. Ook de activiteiten zijn ruimschoots in trek en de kinderen vieren graag hun verjaardagsfeestje bij De Boerinn. Om iedereen zo goed mogelijk te bedienen, hebben wij de beschikbaarheidscheck ontwikkelt, zodat je in één oogopslag kunt zien op welke dagen wij nog voldoende beschikbaarheid hebben voor jullie evenement, feest of activiteit.

Beschikbaarheidscheck controleren

Bij de diverse pagina’s op onze website kun je de beschikbaarheid controleren van de onderdelen en activiteiten. De beschikbaarheid is voor de diverse elementen gespecificeerd. Zo is te zien dat de kalender in de beschikbaarheidscheck bij bijvoorbeeld het huren van een vergaderruimte andere mogelijkheden toont dan voor het organiseren van een bedrijfsuitje. Door de kalender in de beschikbaarheidscheck te raadplegen, voordat je een aanvraag bij ons indient voor een specifieke dag, kom je niet voor teleurstellingen te staan.

Mogelijkheden voor jouw perfecte dag

Ook voor particulieren hebben wij een beschikbaarheidscheck gemaakt. Zo kun je in één oogopslag zien of er nog mogelijkheden zijn en ruimte is voor het organiseren van jullie perfecte trouwdag of familiefeest. Ook de beschikbaarheid voor de indoor- en outdooruitjes en de diverse schoolreisjes wordt getoond op de desbetreffende pagina’s.

Evenementen organiseren bij Boerderij De Boerinn

Het reserveren van een vergadering, evenement of activiteit werkt nog steeds op dezelfde manier als altijd. De beschikbaarheidscheck is slechts een hulpmiddel om de opties voor die dagen te verduidelijken. Mocht je nog vragen hebben, staan wij uiteraard klaar om te helpen. We verwelkomen je graag op de boerderij voor een leuke dag!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business