Verantwoord vergaderen in Tussenbeie | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Inspirerende vergaderlocatie in het Groene Hart

Home » Inspirerende vergaderlocatie in het Groene Hart
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De beste ideeën komen tot stand op de meest inspirerende vergaderlocaties. Kies daarom voor Boerderij De Boerinn, gelegen in het Groene Hart. Laat je inspireren door de natuurrijke omgeving met haar groene weides en prachtige polders. Ervaar de rust van het platteland terwijl je met je collega’s tot nieuwe inzichten komt in één van onze sfeervolle vergaderruimtes.

Inspirerend vergaderen op onze boerderij

Omgeving en sfeer leveren een grote positieve bijdrage aan de productiviteit van een vergadering. Een inspirerende vergaderlocatie zet immers aan tot nieuwe inzichten en creatieve oplossingen. Waar kun je beter inspiratie opdoen dan op onze boerderij? Ontsnap aan de hectiek van de stad en plan je volgende meeting in bij ons op de boerderij om even helemaal tot rust te komen in een natuurlijke omgeving. Enkel een ontspannen mens komt op de beste ideeën.

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken

Ontdek onze sfeervolle vergaderruimtes

Boerderij De Boerinn beschikt over 11 verschillende vergaderruimtes met ieder een uniek karakter. Wij bieden sfeervolle ruimtes voor verschillende zakelijke gelegenheden. Wil je met een klein team vergaderen in de natuur? Dan is onze Hooiberghut precies wat je zoekt. Voor grotere gelegenheden kun je bij ons terecht in één van onze ruimere vergaderruimtes, zoals Jongveestal en Het Karnhuis. Wat je ook kiest, iedere vergaderruimte bij Boerderij De Boerinn biedt de juiste sfeer voor een inspirerende vergadering.

Inspirerende vergaderlocatie Utrecht

Kortom, Boerderij De Boerinn is dé ideale locatie voor je volgende inspirerende vergadering of training. Een sfeervolle vergaderruimte in combinatie met de weidse uitzichten zorgt gegarandeerd voor een gezonde dosis inspiratie en hernieuwde energie. De Boerinn bevindt zich in het pittoreske Kamerik, op zo’n 30 minuten rijden vanaf Utrecht. Dankzij de centrale ligging zijn wij prima te bereiken en dus de perfecte vergaderlocatie nabij Utrecht.

Hebben we je geïnspireerd? Of heb je vragen? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee om tot een passend vergaderarrangement te komen voor jouw bezoek.

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Zijn er nog andere mensen op onze bezoekdag?

We zijn een grote en gezellige boerderij waar iedereen welkom is. Er zijn vaak ook andere gasten aanwezig. Als u een eigen ruimte wilt, dan kunt u bij ons een zaal huren.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business