Nieuwsbericht Congres | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Bijzondere congreslocaties

Home » Bijzondere congreslocaties
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Op zoek naar bijzondere congreslocaties? Onze boerderij beschikt over de perfecte hoeveelheid ruimte voor ieder congres. Gelegen tussen de weilanden, midden in de natuur, bevinden zich onze diverse ruimtes. Het Groene Hart maakt een bijzondere locatie voor ieder congres. Kom dus vooral eens langs om een kijkje te nemen, of vraag direct een offerte aan om jullie congres in te plannen!

Offerte aanvragen

Benodigdheden

Onze congresruimte Het Karnhuis beschikt over alle gemakken voor jullie congres. Bij binnenkomst is een moswand het eerste wat jullie tegemoet lopen. Deze wand zorgt, samen met de glazen ontvangsthal, tegelijk voor rust en voor een unieke indruk op jullie gasten. De moderne ruimte beschikt over de juiste sfeerverlichting, zodat iedereen zich op hun gemak voelt. Natuurlijk is de apparatuur ook aanwezig. Zo staat een heldere beamer klaar met een groot scherm en de juiste geluidsapparatuur. De open bar geeft jullie gasten alle nodige versnaperingen.

Te benoemen is dat Congresruimte Het Karnhuis in 2024 wordt uitgebreid. Rond medio oktober zal deze weer beschikbaar zijn voor gasten, waarbij dan ook de nieuwe Kapberg ruimte bij te boeken is. Het nieuwe sanitair gebouw, dat direct aan het Karnhuis grenst, biedt hierbij extra ruimte en gemak. Zo biedt de ruimte plek voor ruim 300 personen.

Mogelijkheden

Een congres is niet zomaar georganiseerd, hier komt juist heel veel bij kijken. Gelukkig beschikken wij over eventplanners die precies weten wat er nodig is bij het organiseren van een congres. Zij kunnen ervoor zorgen dat niets over het hoofd wordt gezien en jullie dag vlekkeloos verloopt. Zo kunnen jullie zonder enige zorgen genieten van een uniek en bijzonder congres. Neem dus vooral eens contact met ons op.

Reserveren van een bijzondere congreslocatie

Reserveer nu een van onze bijzondere congreslocaties om een unieke dag te organiseren voor jullie gasten. We kijken ernaar uit om jullie een spetterend congres te verzorgen!

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Wanneer jullie blijven eten bij De Boerinn zijn jullie dieetwensen door te geven via het ‘Dieetwensen formulier’. Wij kunnen rekening houden met een halal, vegetarisch, veganistisch, notenarm, lactosevrij, glutenvrij of koolhydraatarm dieet. Mocht u een ander dieet hebben is er contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business