Kinder Mega Games Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Kinder Mega Games

  Schrijf jezelf nu in voor onze Winterboerderij op 4, 5 en 6 januari 2023 »

Een stal vol met nieuwe mega grote spellen waar je met jouw vriendjes de strijd aan kunt gaan! De nieuwe pooltafel is zo groot dat je met je voeten of een hockeystick de bal in een gat moet schieten. Of ga je liever de strijd aan tijdens een potje mega sjoelen? Schuif de mega sjoelstenen over de meterslange sjoelbak om punten te scoren. Er is zelfs een pingpongtafel voor een wedstrijdje ‘Rond de tafel’. <//p>

Buiten de stal zijn er nog veel meer dingen te doen zoals steppen, skelteren, de uitkijktoren beklimmen, ravotten in het stro en de dieren knuffelen.

Bekijk het instructiefilmpje voor de spelregels op Youtube:

Reserveer kinderfeestje Boerenspellen indoor

Na een warm ontvangst kunnen de boerenstalspelen beginnen! Loop samen met de begeleider naar de stallen en dan is het tijd om de teams in te delen. Maak je samen met het team op voor verschillende hilarische spellen! Sommige spellen moeten snel, andere spellen hebben juist inzicht nodig. Bedenk samen een tactiek en ga aan de slag.

Tijdens de spellen zijn er punten te verdienen. Aan het einde van de spellen worden deze punten opgeteld en is de winnaar bekend. Deze activiteit is te boeken van 1 oktober tot 15 maart.

Reserveer kinderfeestje Boogschieten

 

Misschien wil je er niet aan denken; 10 kinderen rennende kinderen door de woonkamer… Wij wel! Alleen is onze woonkamer een prachtig boogschietlokaal met echte blazoenen. Onder enthousiaste begeleiding van een recreatieleider gaan we gedurende 1,5 uur leren boogschieten. Echt een stoer kinderfeestje.

Jullie uitje start met een heerlijke boerenmuffin, koffie en thee. Aansluitend gaan jullie boogschieten en hout graveren of melkkruk schilderen. Tussendoor is er een pauze met bittergarnituur. Daarna staat er een heerlijk boergondisch buffet voor jullie klaar, bestaande uit o.a. diverse groenten, zalm, gehaktballetjes, aardappeltjes en stokbrood. Drankjes zijn exclusief.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Jullie worden ontvangen met een heerlijk lunchbuffet, bestaande uit diverse broodjes, beleg, sap, melk en fruit. Aansluitend starten jullie activiteiten, waarbij al onze (indoor)activiteiten mogelijk zijn. Tijdens de pauze zorgen wij voor bitterballen, waarna jullie 2e gekozen activiteit start. Jullie programma wordt afgesloten met een heerlijk boergondisch buffet, bestaande uit o.a. beenham, zalm, gehaktballetjes, diverse groenten en stokbrood. Alle drankjes zijn inbegrepen.*

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

*uitgezonderd schapendrijven en de escaperoom

Jullie uitje start met warme chocolademelk, thee of koffie met appeltaart van Stichting Abrona (www.abrona.nl) Daarna is het tijd om te gaan curlen op onze kunststofbaan in de gezellig versierde Koeienstal. Na afloop tijdens de borrel maken jullie het winnende team bekend. Uiteraard mag een heerlijk boergondisch buffet met o.a. beenham, gehaktballetje en aardappeltjes niet ontbreken. Ook alle drankjes zijn inbegrepen in dit arrangement (m.u.v. speciaal bier)

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business