Activiteit Boerenstalspelen | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Zomeractiviteiten Winkelwagen

Kinder Boerenspellen-Indoor

Home » Arrangementen
LET OP: dinsdag 27 februari kunnen er geen online reserveringen gedaan worden!
Reserveer kinderfeestje Boerenspellen indoor

Na een warm ontvangst kunnen de boerenstalspelen beginnen! Loop samen met de begeleider naar de stallen en dan is het tijd om de teams in te delen. Maak je samen met het team op voor verschillende hilarische spellen! Sommige spellen moeten snel, andere spellen hebben juist inzicht nodig. Bedenk samen een tactiek en ga aan de slag.

Tijdens de spellen zijn er punten te verdienen. Aan het einde van de spellen worden deze punten opgeteld en is de winnaar bekend. Deze activiteit is te boeken van 1 oktober tot 15 maart.

Reserveer kinderfeestje Boogschieten

 

Misschien wil je er niet aan denken; 10 kinderen rennende kinderen door de woonkamer… Wij wel! Alleen is onze woonkamer een prachtig boogschietlokaal met echte blazoenen. Onder enthousiaste begeleiding van een recreatieleider gaan we gedurende 1,5 uur leren boogschieten. Echt een stoer kinderfeestje.

Jullie uitje start met een heerlijke zoete lekkernij, koffie en thee. Aansluitend gaan jullie boogschieten en hout graveren of melkkruk schilderen. Tussendoor is er een pauze met bittergarnituur. Daarna staat er een heerlijk boergondisch buffet voor jullie klaar, bestaande uit o.a. diverse groenten, zalm, gehaktballetjes, aardappeltjes en stokbrood. Drankjes zijn inclusief, m.u.v. speciaalbier.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Jullie worden ontvangen met een heerlijk lunchbuffet, bestaande uit diverse broodjes, beleg, sap, melk en fruit. Aansluitend starten jullie activiteiten, waarbij al onze (indoor)activiteiten mogelijk zijn*. Tijdens de pauze zorgen wij voor bitterballen, waarna jullie 2e gekozen activiteit start. Jullie programma wordt afgesloten met een heerlijk boergondisch buffet, bestaande uit o.a. beenham, zalm, gehaktballetjes, diverse groenten en stokbrood. Alle drankjes zijn inbegrepen, m.u.v. speciaalbier.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

*uitgezonderd schapendrijven, geitenyoga, polderdrummen, laser-kleiduiven schieten en e-choppertour. Vanaf 30 personen is een tweede begeleide activiteit mogelijk.

Jullie uitje start met warme chocolademelk, thee of koffie met appeltaart van Stichting Abrona (www.abrona.nl) Daarna is het tijd om te gaan curlen op onze kunststofbaan in de gezellig versierde Koeienstal. Na afloop tijdens de borrel maken jullie het winnende team bekend. Uiteraard mag een heerlijk boergondisch buffet met o.a. beenham, gehaktballetje en aardappeltjes niet ontbreken. Ook alle drankjes zijn inbegrepen in dit arrangement, m.u.v. speciaal bier.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Nadat jullie zijn ontvangen met koffie, thee en een zoete lekkernij, start jullie gekozen activiteit. Er is keuze uit Boerenspellen-Indoor (winter) of Boerenspellen-outdoor (zomer), Boogschieten of de Break-in-Box. Aansluitend gaan jullie met elkaar op stok! Oftewel genieten van een heerlijk (kip)satébuffet. Alle drankjes zijn inbegrepen, speciaalbier uitgezonderd.

Vraag direct online een offerte aan of neem contact met ons op!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business