Hout graveren Boererij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Ochtend Creatief

Home » Arrangementen
Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!

Ben je op zoek naar een creatief ochtendprogramma? Dan is het arrangement ‘Ochtend creatief’ echt iets voor jullie! Na de ontvangst met koffie, thee en een zoete lekkernij gaan jullie met elkaar hout graveren óf melkkruk schilderen. Komen jullie met meer dan 30 personen, dan kunnen jullie ook kiezen voor een keuzeprogramma. Na de activiteit staat er in ons restaurant een gedeeld buffet voor jullie klaar met een overheerlijke lunch van vers afgebakken broodjes, zoet en hartig beleg, fruit en soep. Er is voldoende tijd om gezellig bij te kletsen met elkaar. En bij mooi weer kunnen jullie buiten op het terras genieten van onze locatie in het Groene Hart.
Komen jullie met kinderen? Dan raden we aan om te kiezen voor de activiteit melkkruk schilderen.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

In dit voordelige ochtend-arrangement ‘Reigers in de morgen’ mag je zelf kiezen tussen de activiteit kanovaren of klompengolf. Na de ontvangst met koffie, thee en een zoete lekkernij gaan jullie frisse lucht inademen…geniet van de prachtige omgeving vanuit de Canadese kano. In alle rust glijdt het landschap aan je voorbij. Of kies je liever voor een spelelement? Dan is klompengolf een leuke activiteit. Speel 16 holes in het weiland; wie is de winnaar van de groep? Komen jullie met meer dan 30 personen, dan kunnen jullie ook kiezen voor een keuzeprogramma. Bij terugkomst op de boerderij staat er een uitgebreid boerenlunch buffet voor jullie klaar, bestaande uit diverse vers afgebakken broodjes, zoet en hartig beleg, fruit en soep.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Bij arrangement ‘Het haasje zijn’ worden jullie ontvangen met koffie, thee en een mix van zoete lekkernijen. Maak zelf een keuze uit één van de twee activiteiten: 1 uur Boogschieten (zomer en winter) of 1 uur Boeren Lasergamen (winter). Komen jullie met meer dan 30 personen, dan kunnen jullie ook kiezen voor een keuzeprogramma. Na de activiteit is er de tijd om gezellig bij te kletsen in ons restaurant of bij mooi weer op het terras. Het programma duurt een halve dag en wordt afgesloten met een lekker barbecuebuffet. Jullie mogen zelf het vlees, de vis en de groente op de barbecue garen. Daarnaast staat er stokbrood met kruidenboter, boerenfriet, een saladebar met dressing en diverse sauzen op een gedeeld buffet.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Reserveer kinderfeestje Boerenspellen indoor
 
Na een warm ontvangst kunnen de boerenstalspelen beginnen! Loop samen met de begeleider naar de stallen en dan is het tijd om de teams in te delen. Maak je samen met het team op voor verschillende hilarische spellen! Sommige spellen moeten snel, andere spellen hebben juist inzicht nodig. Bedenk samen een tactiek en ga aan de slag.

Tijdens de spellen zijn er punten te verdienen. Aan het einde van de spellen worden deze punten opgeteld en is de winnaar bekend. Deze activiteit is te boeken van 1 oktober tot 15 maart.
 

Reserveer kinderfeestje Boogschieten

 

Misschien wil je er niet aan denken; 10 kinderen rennende kinderen door de woonkamer… Wij wel! Alleen is onze woonkamer een prachtig boogschietlokaal met echte blazoenen. Onder enthousiaste begeleiding van een recreatieleider gaan we gedurende 1,5 uur leren boogschieten. Echt een stoere activiteit voor kinderen.

Jullie uitje start met een heerlijke zoete lekkernij, koffie en thee. Aansluitend gaan jullie boogschieten en hout graveren of melkkruk schilderen. Tussendoor is er een pauze met bittergarnituur. Daarna staat er een heerlijk boergondisch buffet voor jullie klaar, bestaande uit o.a. diverse groenten, zalm, gehaktballetjes, aardappeltjes en stokbrood. Drankjes zijn inclusief, m.u.v. speciaalbier.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business