Boeren Lasergamen Groep Bij Boerderij De Boerinn (38)

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Het Haasje Zijn

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Kom jij een stoere activiteit doen met aansluitend een borrel en een barbecue? Dat wordt een gezellige middag op de boerderij!
Tijdsduur 4 uur
Minimum personen 10 personen
prijs € 78,5 (incl. btw)
Prijs (4-12 jaar) € 55,5 (incl. btw)

Bij arrangement ‘Het haasje zijn’ worden jullie ontvangen met koffie, thee en een mix van zoete lekkernijen. Maak zelf een keuze uit één van de twee activiteiten: 1 uur Boogschieten (zomer en winter) of 1 uur Boeren Lasergamen (winter). Komen jullie met meer dan 30 personen, dan kunnen jullie ook kiezen voor een keuzeprogramma. Na de activiteit is er de tijd om gezellig bij te kletsen in ons restaurant of bij mooi weer op het terras. Het programma duurt een halve dag en wordt afgesloten met een lekker barbecuebuffet. Jullie mogen zelf het vlees, de vis en de groente op de barbecue garen. Daarnaast staat er stokbrood met kruidenboter, boerenfriet, een saladebar met dressing en diverse sauzen op een gedeeld buffet.

Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Programma

  • Ontvangst met koffie, thee en zoete lekkernij
  • 1 uur Boogschieten of Boeren Lasergamen
  • Borrel
  • Barbecue De Boerinn
  • Inclusief alle drankjes (m.u.v. speciaal bier)
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hebben we een eigen buffet?

Als u een exclusieve ruimte reserveert, dan heeft u een exclusief buffet. Anders is er een algemeen buffet in het restaurant.

Houden jullie rekening met dieetwensen?

Wanneer jullie blijven eten bij De Boerinn zijn jullie dieetwensen door te geven via het ‘Dieetwensen formulier’. Wij kunnen rekening houden met een halal, vegetarisch, veganistisch, notenarm, lactosevrij, glutenvrij of koolhydraatarm dieet. Mocht u een ander dieet hebben is er contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken.

Bekijk andere arrangementen

Deze bedrijven kozen eerder voor
Boerderij De Boerinn

Logo ikea | Boerderij De Boerinn Logo KPMG | Boerderij De Boerinn Logo NRC | Boerderij De Boerinn Logo Capgemini | Boerderij De Boerinn Logo Intratuin | Boerderij De Boerinn Logo ProRail | Boerderij De Boerinn

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business