Het Haasje Zijn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Het Haasje Zijn

Een actief arrangement met een smakelijk einde!

Tijdsduur

4.5 uur

Minimum personen

10 personen

Prijs

€ 45,00 (incl. btw)

Prijs (6 t/m 12)

€ 30,00 (incl. btw)
Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Lekker genieten van het boerenleven doe je met ons arrangement ‘Het Haasje Zijn’! Start de dag in alle gezelligheid met een hapje en een drankje. Als iedereen er klaar voor is, neemt een recreatieleider jullie mee naar het veld. Tijd voor wat actie! Archery Tag is een activiteit waarbij jullie met pijl en boog op elkaar mogen schieten. Geen zorgen hoor, er zitten geen punten aan de pijlen. Het spel wordt uitgelegd en dan mogen jullie oefenen. Als iedereen zover is, kan de wedstrijd beginnen.

Vinden jullie dit toch iets te veel van het goede? Dan kunnen we Archery Tag ook omwisselen voor boogschieten. Na de enerverende activiteit is het tijd voor een borrel. Kom even lekker bij op het terras of in het Zomerhuis. Dan zetten wij de barbecue alvast voor jullie aan! Heerlijk nagenieten van deze dag doe je namelijk tijdens de traditionele barbecue, compleet met vijf soorten vlees, boerenfriet, stokbrood en een saladebuffet.

Archery kan geboekt worden voor kinderen van veertien jaar of ouders. Vanaf 8 jaar mogen kinderen boogschieten.Het is altijd goed vertoeven op de boerderij. Bekijk hier ons horeca-aanbod!

Offerte aanvragen 0348 40 12 00

Programma

 

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Bekijk andere arrangementen

Meer arrangementen

Deze bedrijven kozen eerder voor
Boerderij de Boerinn

Berdien

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!