Bedrijfsfestival locatie | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

5 handige stappen om de juiste evenementenlocatie te vinden

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: De Boerinn

Bij het organiseren van een evenement komt veel kijken. Een van de meest belangrijke elementen van een evenement is de locatie waar deze gehouden wordt. De juiste ligging en omgeving helpen namelijk bij het overbrengen van de juiste sfeer. Eigenlijk kan de locatie ook gezien worden als het decor van jullie evenement. Om je te helpen om de perfecte evenementenlocatie te vinden hebben we vijf handige stappen voor je uitgestippeld.

1. Stel het type evenement vast

Wat voor evenement wordt er georganiseerd? Hebben we bijvoorbeeld te maken met een congres, beurs of (bedrijfs)festival? Voor ieder type evenement is een ander soort locatie handig. Bij een congres is er bijvoorbeeld een auditorium met podium en beeldschermen nodig, maar bij een festival moet er voldoende ruimte zijn voor een dj en dansvloer. Het kan ook zo zijn dat op het evenement verschillende onderdelen tegelijk plaatsvinden, waarbij de aanwezigheid van subruimtes essentieel is.

2. Schat het aantal bezoekers in

Vervolgens dient het aantal bezoekers ingeschat te worden. Een kleine groep mensen in een grote ruimte is niet gezellig, maar te veel mensen in een te kleine ruimte is ook niet handig. Door van tevoren te bepalen hoeveel mensen aanwezig zullen zijn, kan er gekozen worden voor een geschikte ruimte en / of locatie.

3. Bepaal het doel en het onderwerp van het evenement

Het doel (bijvoorbeeld teambuilding) en het onderwerp kunnen worden versterkt door de locatie van het evenement. Staat duurzaamheid in het middelpunt, dan komt dit beter over op een hele duurzame locatie. En voor een netwerkdag is een ontspannen en natuurlijke omgeving of landelijke setting handig. Het doel en onderwerp van het evenement staat dus recht in lijn met de evenementenlocatie.

4. Ken je publiek en speel hier op in

Wordt er een drankje gedronken op het evenement? Zorg dan dat het evenement bereikbaar is met openbaar vervoer. Wanneer er voornamelijk ouderen komen zal er rekening moeten worden gehouden met de te lopen afstanden. Bij het kiezen van je evenementenlocatie dien je dus ook met dit soort zaken rekening te houden.

5. Zorg voor een goede ligging

Over het algemeen is het handig om een evenementenlocatie uit te kiezen welke centraal in het land ligt, vooral wanneer er mensen vanuit alle uithoeken van Nederland zijn uitgenodigd. Gaat het over een meer specifieke regio, dan is een centraal punt in deze regio uiteraard het meest handig.

Boerderij De Boerinn als de perfecte evenementenlocatie

Onze boerderij beschikt over een grote natuurlijke omgeving waarbij zowel indoor als outdoor evenementen georganiseerd kunnen worden. Door onze centrale ligging, flexibele instelling en het grote aantal beschikbare ruimtes is reeds menig evenement gehouden op onze locatie. Ook interesse? Neem hiervoor contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met iedere stap mee om van jullie evenement een daverend succes te maken!

FellowFest NL: Fellowmind evenement

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business