Bedrijfsevenement organiseren bij Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Evenementenlocatie Utrecht

Home » Evenementenlocatie Utrecht
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

De perfecte evenementenlocatie is gelegen in het midden van Nederland, met een prachtige groene omgeving. Boerderij De Boerinn biedt namelijk alle mogelijkheden voor nagenoeg ieder evenement. Onze evenementenlocatie, gelegen in provincie Utrecht, is dan geschikt voor allerlei verschillende soorten evenementen. Je kunt hier bijvoorbeeld terecht voor zowel een groot of klein particulier feest, maar ook voor een zakelijk evenement zoals een productlancering, bijeenkomsten voor bedrijven met diverse bedrijfslocaties of een bedrijfsfestival. Het is zo gek niet te bedenken of het is mogelijk op onze boerderij!

Offerte aanvragen
 
Als evenementenlocatie in omgeving Utrecht liggen we erg centraal in Nederland. Zo kun je ons uit het gehele land makkelijk bereiken, vaak via de A12 en A2 en de nabijgelegen N-wegen. Wij bieden de gelegenheid om evenement te organiseren in een omgeving welke volledig omringt is door natuur (circa 30 hectare). Dit is iets wat voor velen niet vanzelfsprekend is.

Evenementenlocatie omgeving Utrecht

Op onze boerderij beschikken we over 11 verschillende ruimtes waar feestjes, activiteiten, vergaderingen en nog veel meer evenementen plaats kunnen vinden. De grootte van jullie evenement bepaald hierbij vaak de ruimte. Het hoeft echter niet binnen plaats te vinden natuurlijk. Onze boerderij beschikt over een enorm oppervlak aan weiland en natuur, waarbij de vergezichten adembenemend zijn. Al helemaal met een ondergaande zon!

Boerderij De Boerinn voor particuliere evenementen

Of het nu gaat om een grote bijeenkomst, een familiereünie of een trouwerij die al zijn voorgangers moet doen vergeten. Bij Boerderij De Boerinn hebben wij al heel veel particuliere evenementen mogen organiseren. En of het nu gaat om een dagvullend programma of een spetterende avond, eigenlijk is alles mogelijk!

Locatie voor zakelijke evenementen

Voor een zakelijk evenement bieden we echter ook genoeg opties. Je kun verschillende activiteiten bij ons doen, wij kunnen zorg dragen voor diverse foodtrucks of een buffet en ook voor de muzikale inkleding hebben we diverse contacten. Ook het houden van een grote presentatie of het verwerken van een teambuilding element behoort tot de mogelijkheden. Om het teamverband te versterken zijn er namelijk speciale activiteiten op onze boerderij te beleven.

Het kan echter ook zo zijn dat er simpelweg iets te vieren is. Een bedrijfsfestival is hiervoor perfect. Op een bedrijfsfestival denken wij al snel aan allerlei ludieke activiteiten, goede muziek en lekkere hapjes en drankjes. Mochten jullie echter andere toevoegingen hebben zoals bijvoorbeeld een VR-experience, is dat ook altijd mogelijk. Bespreek dit van te voren met ons, dan gaan wij ons best doen om alles netjes voor jullie te regelen! Bij een festival kan er ook gekozen worden om het door te trekken over meerdere dagen. Wanneer het gewenst is kunnen jullie zelfs blijven overnachten op onze camping. Dat is niet alleen makkelijk, maar ook nog eens bijzonder gezellig!

Boerderij De Boerinn als evenementenlocatie in Utrecht

Als evenementenlocatie in de omgeving Utrecht heeft Boerderij De Boerinn alle voorzieningen om van ieder soort evenement een succes te maken. Bespreek dan ook vooral jullie wensen met ons om te bezien hoe we deze voor jullie kunnen verwezenlijken. Neem hiertoe gerust contact met ons op via het contactformulier.

Offerte aanvragen

Veelgestelde vragen

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Wordt er door jullie uitgeserveerd?

Het is alleen mogelijk om de drankjes af te halen bij de bar. Wij houden van de vrijblijvende en ongedwongen sfeer die daarbij komt kijken.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business