Reserveren is nu nog makkelijker | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Reserveren is nu nog makkelijker

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

De Boerinn gaat mee met zijn tijd, maar uiteraard met behoud van het authentieke karakter van de boerderij. Op de boerderij zijn wij continue bezig met onderhoud en vernieuwing. Ook de website van De Boerinn is in de afgelopen maanden achter de schermen flink onder handen genomen. Zo zijn er onder andere diverse aanpassingen gemaakt aan het reserverings- en boekingssysteem. Hierdoor wordt het voor jou, als bezoeker van de boerderij, nog makkelijker om een activiteit of uitje bij ons te boeken.

Voordelen van online reserveren

De Boerinn maakt het graag voor de bezoekers van de boerderij makkelijker om een activiteit of een uitje in te plannen. Hoewel De Boerinn op locatie voor haar gasten zoveel mogelijk weg wil blijven van de hele digitale wereld, denken wij dat de mogelijkheid voor het online plaatsen van een boeking veel zal toevoegen aan de beleving van haar bezoekers. Het voordeel van dit systeem is de mogelijkheid om snel en op ieder moment van de dag online een activiteit te boeken en de beschikbaarheid hiervan in te zien.

Kanovaren en klompengolf online boeken

Op dit moment is het reeds mogelijk om de twee populaire activiteiten, kanovaren en klompengolf, online te boeken via onze website. De activiteiten kunnen worden gereserveerd op de desbetreffende pagina’s voor deze activiteiten. Bij de activiteit kanovaren is het mogelijk om een tocht te maken van 1,5 uur (rondje Boerinn) of van 3 uur (rondje Woerden). Beide tochten zijn direct te boeken via ons nieuwe systeem. Je keuze voor een tocht maak je door op de bijbehorende groene button te klikken.

Voor het maken van een reservering voor Klompengolf klik je eveneens simpelweg op de groene button op de pagina, waarna je direct naar de reserveringsmodule wordt gestuurd. Indien je hierin alle stappen doorloopt, is de reservering direct ingepland in al onze systemen.

Activiteit klompengolf Activiteit kanovaren

Kinderfeestjes online boeken

Boek nu ook eenvoudig een kinderfeestje via de online reserveringsmodule. Je kunt zelf eenvoudig aangeven op welke dag en tijdstip je langs wilt komen en met hoeveel kinderen. Daarbij kun je ook aangeven of jullie snacks en patat blijven eten. De kosten van het kinderfeestje worden direct berekend en bij het versturen van het formulier direct in ons systeem gezet.

Kinderfeestje Poldersport

Reservering bij Camping de Boerinn

Ook voor de camping is er reeds een uitgebreide online reserveringsmodule ontwikkeld. Zo kan je zelf aangeven wanneer je wilt komen camperen, met hoeveel personen en welk veld je voorkeur heeft. Tevens zie je direct de bijbehorende kosten waarna je je reservering direct naar onze systemen kan verzenden.

Camping de Boerinn

Hulp nodig of feedback?

Ondanks dat we de online mogelijkheden aanzienlijk hebben uitgebreid, staat ons team uiteraard nog steeds voor je klaar. Mocht je hulp nodig hebben of tegen vragen aanlopen gedurende het reserveren, schroom dan vooral niet om even contact met ons op te nemen. Je kunt ons bereiken op 0348 40 12 00 of neem contact op via ons online contactformulier. Uiteraard is ook alle feedback op de online reserveringsmodules meer dan welkom.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business