5 redenen waarom de Herfstboerderij hét perfecte uitje is voor in de herfstvakantie! | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Bekijk onze winterboerderij! Winkelwagen 0

Herfstboerderij

Vergaderen: Boek een vergadering in maart en krijg gratis klompengolf als vergaderbreak!

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Heb jij ook zo’n zin om leuke herinneringen te maken deze herfstvakantie? Kom naar onze Herfstboerderij! Dit jaar organiseren wij drie onvergetelijke dagen tijdens de Herfstboerderij.

Van donderdag 27 t/m zaterdag 29 oktober is iedereen welkom om deel te nemen aan onze open dagen vol leuke activiteiten.

Herfstboerderij

De Herfstboerderij wordt georganiseerd van 10:00 tot 16:00 uur. Nadat je gratis de auto geparkeerd hebt, ontvangen we je graag bij de entree. Vanaf daar kun je activiteiten volgen en een bezoek brengen aan onze dieren. Met mini-varkens, Brama kippen, (reuze)konijnen, hangbuikzwijnen én onze mascotte Kees Konijn wordt het een echte beestenboel. Geniet van het uitzicht onder het genot van een lekkere kop chocomel, of bestel iets van onze lunchkaart.

Reserveer jouw favoriete activiteit via de ‘reserveer’ knoppen onder de activiteiten. Wil je liever spontaan langskomen? Dat kan natuurlijk ook. Als er nog plek is, kun je je bij de receptie inschrijven voor de betaalde activiteiten. Daarnaast zijn er nog vele andere gratis activiteiten op vrije inloop. Ben je benieuwd welke activiteiten er allemaal zijn? Scrol dan snel verder!

Ontdek de boerderij samen met de boer(in) [30 minuten] €5,- per persoon, incl. gratis limonade

Weet jij welke dieren er allemaal op een boerderij leven? Je kunt alle vragen stellen aan onze dierenverzorgster en kijken bij verschillende dieren op onze boerderij. Tijdens deze rondleiding kom je veel te weten over onze dieren en de boerderij.
Direct reserveren

Kaasmaken [30 minuten] €5,- per persoon, incl. gratis limonade

De boerin demonstreert graag hoe de kaas al eeuwenlang op ambachtelijke wijze gemaakt wordt.
Kom langs bij onze kaasexpert om te zien hoe je een echte kaas maakt? Van de melktechniek tot aan het pekelen van de kaas. Ben je klaar om een echte kaasexpert te worden?
Direct reserveren

Boogschieten [30 minuten] €5,- per persoon, incl. gratis limonade

In het boogschietlokaal leert de instructeur je de fijne kneepjes van het boogschieten. Na de warming-up helpt de boogschietinstructeur bij het aannemen van de juiste houding en de techniek. Dan komt het erop aan. Wie haalt de meeste punten?
Direct reserveren

Kanotocht [90 min] €9,- per persoon, incl. gratis limonade

Het Groene Hart is een prachtige omgeving om per kano vanaf het water te ontdekken!
Voor de kinderen zijn er zwemvesten beschikbaar en we bieden ook waterdichte tonnetjes aan om de waardevolle spullen in op te bergen. Na een korte instructie is het tijd om te vertrekken.
Direct reserveren

Klompengolf [60 min] €9,50 per persoon, incl. gratis limonade

Klompengolf bij Boerderij de Boerinn is een geweldige ervaring voor jong en oud. Het spel is afgeleid van het reguliere golf alleen speel je nu tussen de koeien en de schapen in het weiland. De golfclub is vervangen door een houten klompje aan een stok en de bal is van een groter formaat.
Direct reserveren

Boer zoekt foto [90 min] €10,- per persoon, incl. gratis limonade

Na een korte instructie mogen jullie zelfstandig op zoek naar de kastjes over het gehele terrein van Boerderij De Boerinn om de boer te helpen nu hij ziek is. Je kunt alleen de kastjes vinden als je de raadsels oplost en de aanwijzingen hebt ontrafeld. Heb je alle kastjes gevonden, dan kan de boer weer verder uitrusten.
Direct reserveren

Naast al deze workshops, zijn er ook veel gratis activiteiten op de boerderij, zoals:

  • Spelen in de speeltuin
  • Springen op het springkussen
  • Pingpongtafel
  • Mega sjoelbak
  • Uitkijktoren
  • Rondrijden op de skelters of steps
  • Tekenwedstrijd
  • Fotohoek
  • Knutselen
  • Mega bellenblaas

Met een ruim aanbod aan activiteiten, dieren, workshops en onze mascotte Kees Konijn wordt het een gezellig gevulde Herfstboerderij!

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business