Workshop to go, ook beschikbaar in de voorjaarsvakantie! | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Workshop To Go, ook beschikbaar in de voorjaarsvakantie!

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Weet je door de huidige lockdown ook niet meer wat je met de kinderen thuis kunt gaan doen? Op zoek naar iets anders dan tv kijken of het zoveelste bordspel? Wat dacht je van een creatieve Workshop To Go! De hele maand februari is de Workshop To Go af te halen bij Boerderij De Boerinn. Dit de perfecte activiteit voor tijdens de voorjaarsvakantie!

Creatieve workshop voor thuis

Met onze Workshop To Go bieden wij de mogelijkheid om een creatieve workshop te huren die je zelf thuis kunt doen. De Boerinn heeft twee workshops om te volgen: hout graveren en een melkkruk schilderen. Bij elk pakket zit een uitgebreid stappenplan om je eigen creatie te maken.

Volg een workshop melkkruk schilderen

Vroeger werden de koeien met de hand gemolken. De boer zat tijdens het melken op een melkkrukje, zodat hij goed bij de uiers van de koe kon komen. Tegenwoordig zijn boeren die nog met de hand melken een zeldzaamheid geworden en zijn de melkkrukjes bijna niet meer niet te vinden. Op speciaal verzoek van Boerderij De Boerinn maakt de plaatselijke houtzagerij deze ouderwetse melkkrukjes. Tijdens deze creatieve workshop tover je een klein houten melkkrukje om tot een prachtig kunstwerk voor thuis!

Workshop hout graveren

Bij de workshop hout graveren ga je aan de slag met een houtbrander en personaliseer je je eigen borrelplank. Het graveren van een houten plank doe je door middel van een pen waarvan de punt gloeiend heet wordt. Door middel van de verschillende opzetstukjes kun je meerdere soorten patronen maken. Je kunt je creatieve geest volledig de vrije loop laten gaan. Zo kun je een leuk kunstwerk maken voor in huis of een origineel cadeau maken om weg te geven.

Workshop To Go bij Boerderij De Boerinn

De boerderij is vanwege de huidige lockdown helaas gesloten voor activiteiten en bezoek. De Boerinn is wel geopend voor het afhalen van de Workshop To Go. De pakketten kunnen op maandag tot en met vrijdag opgehaald worden bij de boerderij tussen 15:00 en 17:00. De pakketten zijn te huur voor €15,- per persoon. Plaats door middel van het aanvraagformulier jouw reservering en haal de workshop op, op de door jou gekozen dag.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business