Workshop To Go

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: [email protected]

Workshop To Go

Wist je dat je tegenwoordig makkelijk online kunt reserveren? Boek nu een activiteit of campingplek via de online module »

Genoeg van alle bordspellen en series? Bij Boerderij de Boerinn kun je een creatieve workshop huren om thuis te doen! Neem contact met ons op voor het aanvragen van een workshop.

We bieden de volgende creatieve workshops aan: Hout graveren en Melkkruk schilderen. Bij elk pakket zit een uitgebreid stappenplan om je eigen creatie te maken.

Aanvraag Workshop To Go

Melkkruk schilderen

De boer gebruikte vroeger een melkkruk om de koeien met de hand te melken. Inmiddels zijn de boeren die met de hand melken een zeldzaamheid geworden, dus zijn ze nauwelijks ergens meer te vinden. Op speciaal verzoek maakt de plaatselijke houtzagerij deze ouderwetse melkkrukjes voor Boerderij de Boerinn. Tover tijdens deze creatieve workshop een klein houten melkkrukje om tot een prachtig kunstwerk voor thuis.

Inhoud van het pakket (1 persoon):

Zelf nodig:

Let op: een deel van dit pakket geven wij in bruikleen en blijft eigendom van de boerderij

Aanvraag Workshop To Go

Hout graveren

Tijdens deze creatieve workshop gaan jullie hout graveren! Met een houtbrander personaliseer je je eigen borrelplank. Laat je creatieve geest de vrije loop en maak een leuk kunstwerk voor in huis of geef het cadeau.

Graveren van hout doe je met een pen waarvan de punt gloeiend heet wordt. Door de verschillende opzetstukjes kun je met meerdere soorten patronen gaan werken. Omdat de techniek soms wat ingewikkeld is, kun je het eerst uitproberen op een oefenplank. Daarna ga je je eigen plank bewerken. Je begint met je eigen ontwerp op de plank te tekenen, of je kiest ervoor om een afbeelding over te trekken door middel van carbonpapier.

Inhoud van het pakket (1 persoon):

Zelf nodig:

Let op: een deel van dit pakket geven wij in bruikleen en blijft eigendom van de boerderij

Praktische informatie

Prijzen:

Melkkruk schilderen € 15,- per persoon
Hout graveren € 15,- per persoon
Aanvraag Workshop To Go

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: