Ons verhaal en locatie | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Wat te doen met een familie-uitje?

Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Auteur: De Boerinn

Vaak komt het maar een enkele keer per jaar voor; een uitje waarbij echt de gehele familie bij elkaar komt. Met een grote familie is het vaak een hele organisatie om alle agenda’s op elkaar af te stemmen. En, als dat dan lukt, dan moet het wel een leuke dag worden waarbij iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Om jullie op weg te helpen geven we je hieronder een aantal tips voor een geslaagd familie-uitje!

Diverse activiteiten

Om voor iedereen een leuke dag te verzorgen, is het aan te raden om verschillende soorten activiteiten in te plannen. Zo kan iedereen vermaakt worden. Op onze boerderij is het bijvoorbeeld mogelijk om met zijn allen mee te doen aan de polderchallenge. Hierbij staan strijdlust en uithoudingsvermogen centraal. Zo begeeft de gehele challenge zich op het water en dient door het overwinnen van obstakels zo snel mogelijk het land bereikt te worden. Een droog pak behouden is hierbij nog een hele uitdaging!

Echter is dit niet per se een geschikte activiteit voor bijvoorbeeld de oudere generatie en de kleinere kinderen. Daarom is het dus slim om voor of na deze actieve challenge een rustige activiteit te doen. Denk hierbij aan polderdrummen of een potje klompengolf.

Kennisspelletjes

Naast actieve spellen is het ook leuk om kennisspelletjes met elkaar te doen. Er zijn op onze boerderij twee kennisspellen te beleven; zo kun je proberen om te ontsnappen uit Escaperoom De Melkput of in te breken in onze Break-In Box.

Combineer deze activiteiten bijvoorbeeld met een hapje en een drankje. Met een (boeren)barbecue kun je iedereen voorzien van verschillende soorten vlees, groenten en salades. Op onze boerderij wordt hierbij aan iedereen gedacht.

Groepskamperen

Een familie-uitje is pas echt compleet als iedereen blijft kamperen. Met elkaar opstaan en ’s avonds rond een warm kampvuur herinneringen opdoen versterkt zonder twijfel de onderlinge band. Het is op onze boerderij mogelijk om te blijven overnachten in vooropgezette safaritenten, in onze trekkershutten of in een zelf meegebracht onderkomen op onze campingplekken. Op onze groepsvelden kunnen jullie bovendien allemaal bij elkaar staan!

Een familie-uitje bij Boerderij De Boerinn

Van ontvangst tot overnachting, bij Boerderij De Boerinn kan jullie gehele familie-uitje worden voorzien. Neem voor al jullie vragen vooral eens contact met ons op. We helpen jullie graag verder bij het samenstellen van jullie ideale dag!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business