Congresruimte Karnhuis Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vergroot het succes van je congres met deze drie tips!

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Een congres is misschien wel de meest krachtige manier om kennis te delen of een bepaalde visie over te brengen. Mits goed uitgevoerd kan een congres dan ook erg veel impact hebben op een groep of organisatie. Bij het houden van een (grootschalig) congres komen echter wel de nodige organisatorische uitdagingen kijken. Daar wij de nodige ervaringen hebben met congressen op onze locatie hebben wij een drietal belangrijke tips voor je op een rij gezet. Hiermee hopen we jullie alvast een zetje in de juiste richting te geven voor een dynamisch en succesvol congres.

Tip 1: Bereid het congres op tijd voor

Een succesvol congres dient op tijd voorbereid te worden. Dit, niet op de laatste plaats om een geschikte locatie te vinden voor de gewenste data. Een weldoordacht congres, waarbij alle uitnodigingen tijdig gedeeld zijn trekt immers meer bezoekers en verloopt veel soepeler. Een goed draaiboek kan bijvoorbeeld veel problemen voorkomen. Hierin staat een duidelijke planning genoteerd, waardoor zowel de genodigden als de organisatoren precies weten waar ze aan toe zijn.

Tip 2: Kies een centrale locatie

Verwacht je bezoekers uit hele land? Of wellicht zelfs internationale gasten? Kies dan vooral een locatie die voor iedereen goed te bereiken is (dit zal immers zorgen voor meer bezoekers). Andere zaken om zeker rekening mee te houden bij het selecteren van een locatie zijn onder andere de reistijden van eenieder, de beschikbare parkeerplekken, de bereikbaarheid met openbaar vervoer en bij een meerdaags congres de mogelijkheid om in de buurt te kunnen overnachten.

Daarnaast zijn er uiteraard ook nog de nodige praktische aangelegenheden bij het selecteren van een locatie. Denk hierbij onder andere aan de mogelijk om bepaalde apparatuur te gebruiken, de catering of eventuele activiteiten om het congres mee uit te breiden in de vorm van een (kleine) break.

Tip 3: Zorg voor interactie

Een congres heeft soms nog wel eens het imago om saai te zijn. Houdt het programma dan ook vooral interessant en interactief. Een unieke omgeving brengt iedereen alvast in de juiste stemming, een interactieve lezing (bijvoorbeeld in combinatie met een app waarop mensen antwoord kunnen geven) en de integratie van activiteiten zorgt vervolgens voor de gewenste interactie. Zo ben je er zeker van dat je jouw gasten weet te enthousiasmeren!

Een congres organiseren bij Boerderij De Boerinn

Misschien is Boerderij De Boerinn wel de perfecte locatie voor jullie congres. Zo beschikken we over de benodigde moderne apparatuur, is het mogelijk om diverse activiteiten aan jullie dag toe te voegen, denken we graag met je mee over de invulling van het congres en zijn we zeer flexibel in de mogelijkheden. Ook het verzorgen van de catering is voor ons geen enkel probleem en is het mogelijk om op ons terrein of in de nabijheid te overnachten. Neem dus vooral eens contact met ons op en vraag naar alle mogelijkheden!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business