15 mei is het de Dag van het Gezin!

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

15 mei is het de Dag van het Gezin!

Nieuwe arrangementen: Bekijk onze nieuwe groepsarrangementen en reserveer direct!
Auteur: De Boerinn

Over ruim twee weken is het de Dag van het Gezin. Een mooi moment om even stil te staan bij de het feit dat een hecht gezin enorm belangrijk is voor een goede samenleving. En, uiteraard ook de perfecte dag om eens iets leuks met elkaar in te plannen. Om jullie een handje te helpen hebben we drie tips op een rijtje gezet om met het hele gezin te kunnen doen.

Organiseer een filmdag

Bouw de woonkamer om tot kleine bioscoop en zak eens lekker met zijn allen onderuit op de bank met een lekker hapje terwijl jullie genieten van een film. Iedereen kiest zijn of haar favoriete film uit, waardoor er een echte filmmarathon van te maken is. Een tip hierbij is om je eigen favoriete jeugdfilm te kiezen, zodat je jouw kinderen mee kan nemen naar je eigen jeugd. De kinderen zullen hier zonder twijfel van genieten.

Zoek de natuur eens op

Naast binnen zitten is er buiten natuurlijk ook van alles te beleven. Met zijn allen een wandeling of fietstocht maken in de natuur is niet alleen erg gezellig, maar ook nog eens gezond. Neem daarnaast ook een verrekijker mee, want waarschijnlijk zijn er diverse diersoorten te spotten. In Het Groene Hart zijn er bijvoorbeeld weidevogels te bewonderen, maar een uil of kluut zijn hier ook zeker niet ongewoon.

Op onze boerderij is er overigens ook deel te nemen aan ‘het Blotevoetenpad’, waarbij jullie over een tijdspanne van 20 minuten diverse ondergronden bewandeld. Denk hierbij onder andere aan gras, zand, stenen, houtsnippers en modder.

 

Een activiteit voor iedereen

De dag is ook een stuk actiever aan te pakken. Vaak is er meer te doen in je omgeving dan je op voorhand zou denken. Zo is het bij lekker weer bijvoorbeeld leuk om te gaan kanovaren of suppen. Iedereen kan hieraan meedoen en is zo lekker actief bezig. Blijf je liever op het land? Kijk dan eens naar een potje (klompen)golf of boeren lasergamen.

Vanaf 1 tot en met 3 mei is er overigens ook deel te nemen aan de Lenteboerderij. Op deze dagen zijn er diverse activiteiten en workshops te beleven, waarbij ook Kees Konijn aanwezig is. Weten wat er allemaal precies te doen is? Bekijk dan het tijdschema op de Lenteboerderij pagina!

Activiteiten bij Boerderij De Boerinn

Veel van de genoemde activiteiten (en nog veel meer) zijn ook te beoefenen bij Boerderij De Boerinn. Jullie kunnen zelfs bij ons terecht voor een last minute uitje. Neem dus vooral eens contact met ons op en plan snel jullie gezinsdag in!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business