Activiteit boer zoekt foto | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Waarom je onze Lenteboerderij niet mag missen!

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Bij Boerderij De Boerinn weten we hoe belangrijk het is om af en toe met het gehele gezin een leuke dag te beleven. Daarom is er in de meivakantie de mogelijkheid om onze onvergetelijke Lenteboerderij bij te wonen. Iedereen is welkom van 3 mei t/m 5 mei om mee te doen met onze leerzame workshops en leuke activiteiten. Onderstaand hebben we wat redenen op een rij gezet waarom je onze Lenteboerderij niet mag missen!

Reserveer nu voor de Lenteboerderij

Heerlijk buiten!

Er wordt door kinderen tegenwoord te weinig buiten gespeeld. Volgens Jantje Beton, hét goede doel dat zich inzet voor spelende kinderen, is het aantal kinderen dat dagelijks buiten speelt in de afgelopen tien jaar gezakt van 20 naar 14 procent. Onze Lenteboerderij is dan ook de perfecte mogelijkheid om heerlijk buiten bezig te zijn en het plezier in buitenspelen terug te vinden!

Leuke workshops en activiteiten

Er is echt van alles te beleven op onze boerderij gedurende de Lenteboerderij, van koekjes bakken tot en met boogschieten. Iedereen kan worden geschminkt en meedoen aan de kleurwedstrijd, poldersporten, kanovaren of gebruikmaken van de aanwezige skelters en steps. Het houdt niet op! Bekijk alle workshops en activiteiten hier.

Onze activiteiten en workshops zijn bovendien zowel leuk als leerzaam. Zo kunnen de kinderen bijvoorbeeld ook samen met de boer(in) de boerderij ontdekken, waarbij de kinderen van alles leren over wat er allemaal op de boerderij gebeurd.

Kees konijn

Daarnaast is ook onze mascotte Kees Konijn weer van de partij bij onze Lenteboerderij! Bovendien hebben wij uit betrouwbare bron vernomen dat hij een echte kinderdisco aan het voorbereiden is. Gooi dus tijdens de Lenteboerderij samen met Kees Konijn de heupen los op je favoriete liedjes.

De dieren op de boerderij

Op onze boerderij verblijven veel verschillende soorten dieren. De een nog leuker dan de ander. Het is dan ook een echte beestenboel op onze boerderij. Naast onze wollige schapen hebben we Brahma kippen, mini-varkentjes, (reuze)konijnen, cavia’s en hangbuikzwijnen. Bezoek ze allemaal en wie weet mag je zelfs wel even het hok in!

Kom dus gezellig langs op de Lenteboerderij bij Boerderij De Boerinn

Redenen genoeg dus om op 3 tot en met 5 mei langs te komen bij onze Lenteboerderij. Met ons ruime aanbod aan workshops, activiteiten en dieren kunnen we jullie verzekeren dat het een geslaagde dag wordt. Er zijn overigens ook nog wat plaatsen vrij op onze camping. Mochten jullie een meerdere dagen willen blijven is dat dus ook zeker mogelijk. Onze mascotte Kees Koning zit in ieder geval met smart op jullie te wachten!

Je kunt naar de pagina gaan om te reserveren via de onderstaande button. Voor alle vragen kun je uiteraard ook bij ons terecht via het contactformulier of door te bellen naar 0348 40 12 00.

Reserveer nu voor de Lenteboerderij
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business