Waarom duurzaam vergaderen belangrijk is

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Waarom duurzaam vergaderen belangrijk is

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Bij het uitzoeken van de perfecte vergaderlocatie wordt er vaak gezocht naar een plek met genoeg ruimte en rust. Echter is het hierbij ook belangrijk dat deze vergaderlocatie zelf daadwerkelijk duurzaam is. Dat is immers de enige manier om deze mooie natuurlijke omgeving te behouden.

Als gast kiezen voor een duurzame vergaderlocatie biedt verschillende voordelen. Zo investeren duurzame congres- en vergaderlocaties in de lokale gemeenschap, waardoor de plaatselijke economie wordt gestimuleerd. Hier draag je dus zelf indirect ook aan bij. Daarnaast word je als gast uiteraard geïnformeerd over alle inspanningen die de organisatie neemt en hoe deze toe te passen zijn in het dagelijkse leven. Bewustwording van maatschappelijke verantwoordelijkheid speelt dan ook een grote rol.

Bovendien staat bij veel bedrijven duurzaam ondernemen hoog op de agenda. Het houden van je vergaderingen op een locatie die zelf ook zeer duurzaam is draagt uiteraard bij aan deze doelstelling en zorgt er eveneens voor de nodige bewustwording en motivatie over dit onderwerp bij het personeel.

Waarom een natuurlijke omgeving?

Of je nu binnen of buiten vergaderd, de omgeving waar je je begeeft kan zorgen voor rust, inspiratie en focus. Zo kan er volledig geconcentreerd worden op de diverse vergaderonderwerpen. Een natuurlijk, groene omgeving brengt een dynamiek teweeg waarvan iedereen profiteert. Bovendien is er in een natuurlijke omgeving ook vaak een activiteit te organiseren om direct een stukje teambuilding aan de vergadering toe te voegen. Je bent op deze manier echt even weg uit het dagelijkse kantoorleven.

Hoe is een duurzame vergaderlocatie te herkennen?

De meest simpele manier om een duurzame vergaderlocatie te herkennen is via het Green Key Gold certificaat. Dit duurzaamheidskeurmerk is internationaal bekend en laat zien dat de organisatie de maximale maatregelen neemt om het milieu te besparen van verdere beschadiging, zonder in te leveren op kwaliteit en comfort.

Onze boerderij als duurzame vergaderlocatie

Boerderij De Boerinn beschikt al jaren over het Green Key Gold certificaat en onderneemt geheel op maatschappelijk verantwoorde wijze. Bovendien zijn wij volledig zelfvoorzienend in onze stroombehoefte. Met trots mogen wij ons dan ook zonder twijfel de meest duurzame locatie van het Groene Hart noemen!

Komen jullie ook genieten van de rust en ruimte op onze boerderij, welke zich midden in de natuur begeeft? Reserveer dan nu jullie duurzame vergadering via onderstaande knop, of neem contact met ons op voor al jullie vragen.

Vergaderarrangement hele dag reserveren
Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business