Arrangement kippen op stok | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vier nieuwe indoor arrangementen

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

De dagen dat we buiten kunnen ravotten en in de volle zon kunnen borrelen zijn helaas alweer voorbij. Maar niet getreurd, al het vertier kan net zo goed binnen plaatsvinden als indoor bedrijfsuitje. Bij Boerderij De Boerinn is er alle ruimte om zowel kleine als grote groepen te ontvangen. Binnen kunnen allerlei hilarische activiteiten plaatsvinden die heel actief en intens kunnen zijn, of juist rustig en gemoedelijk, waardoor er voor iedere groepssamenstelling wel wat leuks te doen is. Met maar liefst vier nieuwe indoor arrangementen kan je je volledig uitleven met je team en het jaar schaterlachend afsluiten.

Kippen op stok

Een indoor arrangement waarvan de titel al op de lachspieren werkt, staat natuurlijk garant voor een dag vol plezier. Bij “Kippen op stok” zullen jullie warm worden ontvangen met verse koffie, thee en een overheerlijke boerenmuffin. Niets is lekkerder dan zo met z’n allen even op te laden van enthousiasme voor jullie gekozen activiteit. Of dat nu de uitdagende Boerenspellen-Indoor wordt, het Boogschieten of de Breakin-Box, spanning en sensatie zijn gegarandeerd. Zoals de naam van het arrangement al kan verklappen, gaan jullie na afloop van de activiteit met elkaar op stok! De dag wordt namelijk afgesloten met een smakelijk (kip)saté buffet met maar liefst vier drankjes per persoon.

Arrangement Kippen op stok

Creatieve gezelligheid

Een dagje ontspannen met het team gaat perfect door met z’n allen eens de creativiteit de vrije loop te laten gaan en gezellig bij te kletsen. Hiervoor is het arrangement ‘Creatieve gezelligheid‘ dan ook uitermate geschikt. Jullie zullen vooraf kunnen genieten van een boerenmuffin en een bakje koffie of thee. Zodra bij iedereen de creativiteit is opgeborreld, kan er worden begonnen aan de workshop hout graveren of melkkruk schilderen. Toch liever iets meer uitdagends? Dan kan ook gekozen worden voor het boogschieten. Tussen de activiteit door is er een pauze met bittergarnituur en staat er na afloop een heerlijk bourgondisch buffet klaar. Deze bestaat onder andere uit zalm, gehaktballetjes, aardappels, diverse groenten en stokbrood. Dat wordt smullen!

Arrangement Creatieve gezelligheid

Vooruit met die geit

Bij dit unieke arrangement Vooruit met die geit hebben we een originele activiteit om aan deel te nemen. Voordat jullie daaraan kunnen deelnemen, wordt er opgewarmd met warme chocolademelk, thee of koffie. Hierbij kan er genoten worden van een heerlijk stuk appeltaart van Stichting Abrona. Hierna is het tijd om te gaan Curlen! Dit kan op onze prachtige kunststofbaan in de sfeervol versierde en gezellig verlichte Koeienstal. Zodra alle strijd is gestreden, zullen alle scores worden verzameld en wordt het winnende team bekend gemaakt. Ongetwijfeld heeft na deze activiteit iedereen grote trek gekregen en kan deze worden gestild met het bourgondisch buffet, waarbij beenham en gehaktballetjes ruimschoots zullen worden geserveerd samen met aardappeltjes en stamppot.

Arrangement Vooruit met die geit

Boerenverstand

Bij Boederij De Boerinn bieden we ook de unieke mogelijkheid om zelf invulling te geven aan de dag. Bij het arrangement ‘boerenverstand‘ kun je zelf de (indoor)activiteiten kiezen. Combineer bijvoorbeeld het boogschieten met de Boerenspelen. Wij zorgen er in ieder geval voor dat al het eten en drinken wordt verzorgd. Zo zullen jullie worden ontvangen met een verrukkelijk lunchbuffet dat bestaat uit diverse broodjes. Hierbij is er keuze uit beleg en fruit. Tevens kan er genoten worden van een drankje naar keuze, zoals vers sap en melk. Zodra iedereen is uitgegeten zal aan de eerste activiteit worden begonnen. Tussen de eerste en tweede activiteit is er nog een pauze met bitterballen. Na het afronden van de tweede activiteit kan aangeschoven worden aan het boergondisch buffet. Dit bestaat uit beenham, zalm, gehaktballetjes en zal zijn voorzien van diverse groenten en stokbrood.

Arrangement Boerenverstand

Interesse in een van onze indoor arrangementen?

We hopen dat je met dit artikel al een goed beeld hebt gekregen van onze vier nieuwe arrangementen. Mocht je nog naar aanleiding hiervan vragen hebben of al willen reserveren? Aarzel dan niet, neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken en bijtijds een reservering te maken. Want zeker in aanloop naar de feestmaanden zijn alle indoor activiteiten extra gewild!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business