Vier Pasen bij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Vier jij Pasen op Camping De Boerinn?

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: De Boerinn

Komen jullie dit jaar ook genieten van het paasweekend op onze camping? Het kampeerseizoen gaat in april weer van start, net op tijd voor het paasweekend. En, het leuke is dat er in dit weekend van alles te doen is op onze boerderij, voor jong en oud! Met verschillende gratis activiteiten hoeft niemand zich te vervelen. Het is ook mogelijk om enkel de paasbrunch bij te wonen door te reserveren, bekijk hiervoor de paasbrunch op de boerderij!

Lekker lang paasweekend op de boerderij

Tijdens het komende paasweekend zijn er verschillende activiteiten te beleven op onze camping. Natuurlijk gaan we tijdens het paasweekend met zijn allen op zoek naar eieren, welke verstopt zijn over onze gehele boerderij. Weten jullie ze te vinden?

Om de creativiteit van de kinderen te prikkelen is er ook mogelijkheid om te knutselen, uiteraard volledig in de paassfeer. Daarnaast is het mogelijk om onze vriendelijke boerderijdieren te voeren onder begeleiding van onze boerin. Om de dag goed af te sluiten kun je ’s avonds lekker opwarmen bij ons gezamenlijke kampvuur. Zo kan je samen met de andere campinggasten gezellig nakletsen over alle activiteiten die jullie gedurende de dag hebben gedaan.

Van alles te beleven op de boerderij

Naast alle paasactiviteiten zijn onze reguliere activiteiten uiteraard ook gewoon beschikbaar. Zo is het mogelijk om de kano te pakken en een rondje door de polders te maken, of om te kijken wie de beste klompengolver van jullie is! Deze en nog veel meer activiteiten zijn volledig kosteloos wanneer je op onze camping verblijft.

De natuurlijke omgeving van De Boerinn

April wordt gezien als het begin van de lente, geen betere tijd om van de prachtige natuur te genieten. Onze boerderij biedt dan ook genoeg mogelijkheden om het iedereen naar zijn zin te maken. Het is mogelijk om op onze camping te staan met een eigen uitrusting, maar jullie kunnen ook een trekkershut of safaritent huren voor wat meer comfort. De safaritenten zijn uitgerust met een keukentje, badkamer en kachel om de avonden comfortabel door te komen.

Contact met De Boerinn

Heb je ook zo’n zin gekregen in een leuk paasweekend midden in de natuur? Neem dan nu contact op met ons om alle mogelijkheden te bespreken, of boek direct jullie paasweekend via onderstaande knop.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business