Uitvaartlocatie

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Uitvaartlocatie

Home » Uitvaartlocatie
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Wanneer je voor een uitvaart of afscheid op zoek bent naar een informele locatie midden in de polder van Het Groene Hart, dan bent je aan het juiste adres bij Boerderij de Boerinn. Onze zalen, Het Karnhuis en Het Grechthuis, hebben een rustige ligging en zijn een bezichtiging waard. De groene omgeving van het platteland biedt een mooi uitzicht voor een waardig afscheid.

Offerte aanvragen

Ruimte voor een gedenkwaardige uitvaartplechtigheid

De natuurlijke lichtinval in beide zalen geven de ruimtes een zachte uitstraling voor een gedenkwaardige uitvaartplechtigheid. Het Grechthuis heeft een prachtig weids uitzicht over de polder en beschikt over een terras met een stretchtent. Het Karnhuis beschikt over een hoge raampartij voor een ruimtelijk gevoel en een optimaal gebruik van natuurlijk en fijn licht.

Zalen voor een mooie uitvaart

De zalen van De Boerinn bieden legio mogelijkheden voor een mooie uitvaart volledig naar wens. De capaciteit van de zalen is respectievelijk 100 en 200 personen en zijn technisch ook met elkaar te verbinden. Beide zalen zijn van alle faciliteiten voorzien, waaronder een geluidsinstallatie, beamer met beeldscherm, bar en goed meubilair. Al jouw wensen rondom service en catering zijn bespreekbaar. Boerderij de Boerinn beschikt over meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Neem gerust contact met ons op om naar de mogelijkheden te informeren. Wij kunnen je bijstaan bij het verzorgen van de uitvaart van jouw geliefden.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business