Kanovaren bij Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Uitje omgeving Utrecht

Home » Uitje omgeving Utrecht
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Wanneer je op zoek bent naar een uitje in de omgeving van Utrecht, bekijk dan het veelzijdige aanbod van Boerderij De Boerinn. Op ons weiland van maar liefst 40 hectare hebben we verschillende indoor en outdoor uitdagingen die je samen met je groep kunt trotseren. Daarnaast hebben we ook uitstekende horecamogelijkheden om je uitje in Woerden helemaal compleet te maken! Kortom, alles is aanwezig om er een meer dan geslaagd uitje van te maken.

Outdoor uitjes omgeving Utrecht

Is het buiten lekker weer? Dan is het een goed idee om een outdoor uitje te organiseren. Geniet van de frisse buitenlucht terwijl je aan het poldersporten bent, een toren van bamboe aan het bouwen bent of meedoet aan een les geitenyoga. Wist je dat het ook mogelijk is om een outdoor activiteit te combineren met een overheerlijke boerenmaaltijd en wat lekkers te drinken? Met onze outdoor arrangementen ben je zeker de hele middag zoet!

Indoor uitjes omgeving Utrecht

Heb je liever een indoor uitje? Ook dat is zeker mogelijk! Kies voor losse activiteiten als onze escaperoom De Melkput, ga een melkkruk schilderen of leer hout graveren. Uiteraard zijn ook hier verschillende arrangementen beschikbaar. Ook is het mogelijk om zelf een keuzeprogramma samen te stellen. Hierbij kunnen gasten vooraf hun voorkeur doorgeven en worden de diverse activiteiten vervolgens tegelijkertijd gestart. Uiteraard hoef je dit niet helemaal zelf samen te stellen, we helpen je namelijk graag!

Een uitje in de omgeving van Utrecht boeken

Via onze website kan je eenvoudig een offerte aanvragen voor zowel indoor– als outdoor uitjes. Of je nu voor een creatief, actief, spannend of allerlei verschillende soorten activiteiten gaat, wij zorgen dat het een geslaagd uitje wordt! Je kan onze boerderij, gelegen in de omgeving van Utrecht, eenvoudig bereiken met de auto. Neem vooraf contact met ons op als je specifieke wensen of vragen hebt over een leuk uitje in Woerden. Dit kan middels ons online contactformulier of door te bellen naar 0348 40 12 00.

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe kan ik betalen?

Op de dag zelf kan er gepind of contant betaald worden. Het is ook mogelijk om per factuur achteraf te betalen.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business