Top 10 trouwtips voor een onbezorgd huwelijk | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Top 10 trouwtips voor een onbezorgd huwelijk

Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Auteur: Hugo Oudejans

In dit nieuwsbericht nemen we 10 tips met jullie door voor plannen van een onbezorgde trouwdag. We geven tips voor het vinden van de juiste locatie en het organiseren van jullie perfecte ceremonie, receptie en feest.

1. Regel een trouwlocatie die bij je past

De eerste en belangrijkste tip die wij jullie kunnen geven is vind een trouwlocatie die bij jullie past en plan de rest van de dag daar omheen. Een trouwlocatie voor de ceremonie die helemaal bij jullie past vormt de basis van jullie trouwdag. Als de locatie is gevonden en de datum vaststaat, dan kun je onbezorgd verder gaan met het plannen en organiseren van de rest van de dag.

2. Begin op tijd aan de trouwplanning

Start zo snel mogelijk met het maken van de planning voor de bruiloft. Je zult zien dat je aan het begin zeeën van tijd hebt, maar dat je achteraf denkt was ik maar eerder begonnen. Als je ruim van tevoren begint en iedere maand een deel oppakt, zal je ontspannen de bruiloft plannen.

3. Denk goed na over het draaiboek

Denk in grote lijnen na over het draaiboek. Het draaiboek wordt in de loop van de tijd steeds gedetailleerder, maar het is goed om hier globaal al een beeld van te hebben bij het begin van het plannen. Hou er hier eveneens rekening mee dat een trouwdiner vaak uitloopt!

4. Zorg voor zo min mogelijk reismomenten op de dag

Zorg gedurende de trouwdag voor zo min mogelijk reismomenten. Laat bijvoorbeeld de kapper en make-up aan huis komen. Dit scheelt tijd en voorkomt dat je in tijdsnood komt. Het laatste wat je op trouwdag wilt hebben is immers stress.

5. Regel een ceremoniemeester

Om jullie trouwdag in goede banen te leiden op de dag zelf, is het verstandig om iemand te vragen om ceremoniemeester te zijn. Gedurende de dag zal deze persoon vragen van jullie gasten en leveranciers beantwoorden en onvoorziene zaken regelen.

6. Probeer rustmomenten in te plannen voor jullie samen

De trouwdag staat volledig in het teken van jullie. Wij horen vaak van bruidsparen dat zij tijdens de trouwdag worden geleefd door het drukke programma. Probeer daarom rustmomenten in te plannen voor jullie samen, zodat je écht kunt genieten.

7. Live muziek maakt jouw trouwceremonie écht persoonlijk

Voor veel mensen zal dit klinken als een ‘overkill’, maar live muziek maakt de sfeer tijdens jouw trouwceremonie heel intiem. Daarbij kan de muzikant eenvoudig de nummers aanpassen aan het moment, waardoor deze op exact het juiste moment begint en eindigt.

8. Denk na over hoeveel mensen je tijdens de voorbereiding bij je wilt hebben

Bedenk van tevoren goed hoeveel mensen je tijdens voorbereidingen op de dag zelf bij je wilt hebben. Om de rust te bewaren wil je tijdens de voorbereiding niet teveel mensen om je heen hebben.

9. Denk na over de first look

Het eerste moment dat je elkaar ziet in de volledige trouwkleding en jullie helemaal klaar zijn voor de ceremonie is een heel bijzonder moment. Dit moment wil je niet terloops aan jullie voorbij laten gaan, maar bijvoorbeeld goed vastleggen op camera.

10. Complete bruiloft vastleggen

Laat tijdens de bruiloft jullie dag zoveel mogelijk vastleggen. Er zijn bijvoorbeeld gasten die alleen voor de receptie of het feest worden uitgenodigd. Door de hele dag op beeld vast te leggen weet je zeker dat iedereen op de foto staat, maar nog belangrijker dat je nog heel lang kunt nagenieten van jullie belangrijke dag!

Bruiloft organiseren bij Boerderij de Boerinn

Boerderij de Boerinn is een complete trouwlocatie waar jullie bruiloft van begin tot eind gevierd kan worden. Ben je benieuwd naar de locatie en alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op en plan een kijkafspraak in. Onze locatie biedt veel mogelijkheden voor het vieren van jullie perfecte dag en bovendien denken wij graag met jullie mee.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business