Trouwreceptie

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Trouwreceptie

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »

En dan is het zover, jullie zijn officieel in de echt verbonden. Van harte gefeliciteerd! Na de mooie woorden van de prachtige ceremonie is het tijd voor de trouwreceptie. Tijd voor wat ontspanning, tijd met jullie genodigden, felicitaties en een stukje taart.

Een ogenblik geduld...

Beschikbaarheid checken

prijs € 22,5 (incl. btw)
Prijs (4 t/m 12 jaar) € 20,00 (incl. btw)

Trouwreceptie arrangement

Terwijl jullie de taart aansnijden en er volop foto’s gemaakt worden, staat de bar al helemaal klaar met de drankjes voor de gasten. Bekijk hier het trouwreceptie arrangement.

Het is niet mogelijk om enkel een trouwreceptie te boeken. Uiteraard zijn er op onze boerderij genoeg mogelijkheden om jullie gehele dag te verzorgen. Combineer de trouwreceptie dan ook met een trouwceremonie en trouwfeest!

Ruimtes voor een trouwreceptie

Geniet van het eten en van de tijd met jullie gasten. Het fijne van een receptie is dat jullie de kans krijgen om de gasten rustig te spreken voordat de dansschoenen worden aangetrokken voor het feest. Er is volop tijd voor toespraken, stukjes of informeel bijkletsen aan de bar. Boerderij De Boerinn beschikt over verschillende ruimtes die geschikt zijn voor een trouwreceptie. Vind hier de perfecte ruimte voor jullie trouwreceptie. Iedere ruimte heeft een eigen karakter. Bij mooi weer kan de receptie uiteraard ook buiten op een van onze terrassen plaatsvinden!

Complete trouwlocatie

Of jullie al een compleet beeld voor ogen hebben, of nog aan de start staan van het organiseren van jullie droomdag, we denken graag met jullie mee! Wisten jullie dat ook de trouwceremonie en het trouwfeest op onze trouwlocatie gegeven kunnen worden?

Om je een idee te geven van de mogelijkheden, kun je hier onze trouwbrochure bekijken.

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Bekijk andere activiteiten

Op zoek naar een maatwerk oplossing?
Ik help je graag verder!

Whatsapp for Business