Grechthuis | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Teamuitje

Home » Teamuitje
Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Een hardwerkend team moet er af en toe eens tussenuit om bij te komen van alle inspanning. Het vieren van de behaalde resultaten is namelijk niet onbelangrijk en door even met zijn allen buiten de bedrijfsmuren bij elkaar te komen, groeit het teamgevoel en zodoende ontstaat er weer hernieuwde energie voor eventuele nieuwe doelstellingen. Deze teamuitjes hebben dan ook vaak een positieve invloed op de gesteldheid van het gehele team en versterkt de band onderling. Hoe groot jullie team ook is, Boerderij De Boerinn kan voor jullie een onvergetelijk teamuitje faciliteren met veel verschillende indoor en outdoor opties!

Een ogenblik geduld...
Beschikbaarheid checken
Offerte Aanvragen

Indoor teamuitje

Een groot pluspunt van een indoor teamuitje is dat deze kan altijd door kan gaan, ongeacht het weer. Bij ons kunnen jullie terecht voor verschillende activiteiten die indoor plaatsvinden. Zo kan er gekozen worden voor een poging om te ontsnappen uit onze escaperoom De Melkput. Binnen 60 minuten moet jullie door middel van de juiste samenwerking, logisch nadenken en een vleugje behendigheid een code ontrafelen om te ontsnappen.

Natuurlijk zijn er nog vele andere indoor activiteiten, van creatief naar spannend of sportief, te beleven op onze boerderij. Bekijk alle indoor activiteiten. Bovendien is er met maar liefst 11 verschillende indoor ruimtes, voor nagenoeg ieder teamuitje voldoende capaciteit.

Outdoor teamuitje

Onze boerderij beschikt daarnaast over een groot grondgevied met natuur en weide, waar allerlei verschillende outdoor activiteiten te ondernemen zijn. Maak bijvoorbeeld het hoofd even helemaal leeg en kom tot rust tijdens geitenyoga. Train vervolgens jullie leiderschapskwaliteiten door samen te werken met Schapendrijven. Of trotseer met het team onze sportieve onderdelen in het weiland tijdens een poldersport sessie, waarbij jullie het tegen elkaar opnemen met verschillende spellen op zowel het water als op het land. Voor een echte uitdaging kunnen jullie ook de polderchallenge proberen. Een nat pak is hierbij vrijwel gegarandeerd, maar mede daardoor een sterkere onderlinge band ook!

Er zijn in ieder geval meer dan voldoende outdoor activiteiten te beleven bij Boerderij De Boerinn! We zijn er dan ook van overtuigd dat er altijd een passend uitje samen te stellen is voor jouw team.

Bedrijfsfestival

Op een teamuitje kan er natuurlijk ook gedanst worden. Ons terrein biedt genoeg plek voor een bedrijfsfestival, waarbij gedacht kan worden aan livemuziek, dj’s, foodtrucks en diverse ludieke acitiviteiten. Hiervoor gaan we graag een persoonlijk gesprek aan om deze dag geheel naar jullie wens in te plannen. Zo kunnen we jullie teamuitje in festival stijl tot in de kleinste details voorbereiden.

Teamuitje organiseren bij Boerderij De Boerinn

Organiseer dus nu jullie teamuitje bij Boerderij De Boerinn. Onze boerderij biedt zowel binnen als buiten genoeg ruimte voor al jullie activiteiten. Vraag een offerte aan of neem contact op voor een persoonlijk advies en voor je het weet geniet het gehele team van een topdag bij Boerderij De Boerinn!

Offerte Aanvragen

Veelgestelde vragen

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Moet ik een aanbetaling doen?

Bij opdrachten boven de 1.000 euro vragen we 50% aanbetaling.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business