Personeelsuitje Schaapjes op het droge | Boerderij de boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Teamdag

Home » Teamdag
Lenteboerderij: Reserveer nu voor 1, 2 of 3 mei en doe mee aan diverse activiteiten en workshops!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Een leuke dag nodig met jullie gehele team, waarbij lekker actief gehandeld wordt? Kom dan langs Boerderij De Boerinn voor jullie teamdag! Met een verscheidenheid aan activiteiten is er van alles te doen, waarbij jullie team elkaar op een andere manier leert kennen. Een teamdag is ook direct de perfecte manier om te werken aan de samenwerking. We bieden dan ook verschillende teambuilding activiteiten aan om de band onderling te verbeteren, ongeacht de grootte van het team.

Teamdag op de boerderij

Op onze boerderij zijn zowel indoor als outdoor teamdagen mogelijk. We beschikken over een groot terrein en verschillende indoor ruimtes. Zo hebben we nagenoeg ruimte voor iedere teamdag.

Indoor activiteiten

Er zijn verschillende indoor activiteiten welke perfect zijn voor wanneer het weer bijvoorbeeld iets tegenzit. Zo kunnen jullie in teams samenwerken om te ontsnappen uit onze Escaperoom De Melkput. Door logisch na te denken, goede samenwerking en een greintje behendigheid is het mogelijk om binnen het uur de code te ontrafelen.

Jullie kunnen natuurlijk ook boogschieten. Hierbij krijgt de hele groep een kleine cursus, waarbij de juiste houding en techniek aan wordt geleerd. Zodra deze onder de knie is, kunnen jullie zelf aan de slag. Schieten jullie hem in de roos?

Outdoor activiteiten

Door ons grote plattelandslandschap beschikken we over genoeg ruimte om ook van verschillende outdoor activiteiten te voorzien. Zo kunnen jullie met zijn allen proberen schapen te drijven. Hierbij moeten de schapen door de juiste communicatie, samenwerking en leiderschapsvaardigheden bij elkaar gehouden worden. Lukt het jullie als team?

Het is zelfs mogelijk om een bedrijfsfestival te organiseren. Midden in het Groene Hart kunnen jullie voorzien worden van bijvoorbeeld foodtrucks, muzikanten, dj’s en allerlei ludieke activiteiten. Bespreek jullie wensen met onze boerinnen om te zien wat mogelijk is.

Teambuilding Plus

Sommige activiteiten zijn uit te breiden met Teambuilding Plus. Hierbij wordt een inhoudelijk component toegevoegd, waarbij experts jullie team analyseren en alle tips en tops boven tafel brengen. Met dit programma wordt jullie team nóg dichter bij elkaar gebracht.

Teamdag organiseren bij Boerderij De Boerinn

Lijkt het jullie leuk om een teamdag te organiseren op onze boerderij? Neem dan eens contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken of vraag een offerte aan voor jullie perfecte dag!

Veelgestelde vragen

Gaan jullie op duurzame wijze te werk?

De prachtige omgeving rondom De Boerinn blijft niet zomaar zo bloeiend. We zetten al jarenlang in op duurzaamheid waardoor we nu zelfvoorzienend zijn in energieopwekking, producten van eigen bodem gebruiken en onze impact op het milieu zo weten te minimaliseren.

Kunnen we blijven overnachten?

Ja, het is mogelijk om in een eigen tent, caravan of camper te kamperen op ons terrein. We zijn een gezinscamping en hebben rekening te houden met onze buren. Zie voor meer informatie de campingsectie op deze website.

Kunnen we langer blijven dan het einde van het programma?

Wij gaan uit van de afgesproken eindtijd. Mocht je langer willen blijven, neem dan vooraf contact met ons op.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business