Trouwen Bruiloft Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Stappenplan voor het plannen van je bruiloft

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: De Boerinn

Ga je binnenkort trouwen en ga je starten met het organiseren van je droombruiloft? Hieronder hebben wij een aantal stappen voor je op een rijtje gezet welke je kunnen helpen bij het plannen van je bruiloft!

De voorbereiding

Bij het plannen van een bruiloft is een goede voorbereiding belangrijk. Denk hierbij aan het volgende:

 1. Budget vaststellen
  Maak samen met je partner een schatting van hoeveel jullie maximaal kwijt kunnen en willen aan jullie bruiloft. Stel dit bedrag vast voordat jullie verder gaan met de rest van de planning.
 2. Datum plannen
  Heb je gasten die uit het buitenland komen en alleen een specifieke datum op bezoek kunnen komen? Wellicht wil je hier rekening mee houden bij het kiezen van een trouwdatum. Wanneer dit niet het geval is, kun je ook samen met je partner bepalen in welk seizoen jullie willen trouwen. Heb je altijd gedroomd van een bruiloft in de zomer? Of gaat je voorkeur naar een cozy winterbruiloft?
 3. Zelf organiseren of een weddingplanner?
  Hebben jij en je partner het erg druk? Door een weddingplanner in te huren wordt alles tot in de puntjes geregeld door een ervaren iemand en besparen jullie veel tijd. Ook kan je je bruiloft deels zelf en deels door een weddingplanner laten organiseren.
 4. Trouwjurk kopen
  Trouwjurken heb je in verschillende stijlen. Kies dan ook een jurk die bij jou past en waar jij je speciaal in voelt.
 5. Trouwpak kopen
  Ook het ideale trouwpak vinden is een belangrijke zoektocht. Wel zo leuk als het pak matcht met de trouwjurk!

De trouwlocatie

Je trouwlocatie bepaalt de sfeer van deze meest speciale dag van je leven. Niet alleen moet de locatie groot genoeg zijn, maar ook moet het jullie een speciaal gevoel geven. Kies daarom een trouwlocatie bij Boerderij De Boerinn waar je kunt genieten van een prachtige en groene omgeving in de buurt van Utrecht.

 1. De ceremonie
  De trouwceremonie kan plaatsvinden in een rustige omgeving in de natuur. Maak jullie ja-woord onvergetelijk met het prachtige groene uitzicht en de rustgevende geluiden van de natuur.
 2. De receptie
  Meestal vindt de trouwreceptie plaats in een andere zaal. Boerderij De Boerinn beschikt over 2 verschillende zalen, met ieder een eigen capaciteit en welke geheel naar eigen wens aan te kleden zijn. Bekijk hier onze feestzalen.
 3. Het feest
  Na de ceremonie en de receptie kan het trouwfeest beginnen! Het feest kan zowel binnen als buiten plaatsvinden. Bekijk hier onze feestruimtes, met elk een eigen sfeer.

Uiteraard is het handig als alle locaties vlak bij elkaar zijn, zo hoeven zowel jij als je gasten zo min mogelijk te reizen tijdens deze speciale dag. Bij Boerderij De Boerinn kan je je bruiloft van de ceremonie tot aan het feest dan ook op één locatie laten plaatsvinden.

De gasten

Bij het plannen van je bruiloft kan je niet alleen nadenken over wie je wilt uitnodigen, maar moet je ook onderscheid maken in je gasten.

 1. Gastenlijst samenstellen
  Weten jullie al wie jullie graag aanwezig willen zien bij de ceremonie en bij het trouwfeest? En wie mogen er heel de dag aanwezig zijn? Stel het maken van een gastenlijst niet te veel uit, zodat je niemand over het hoofd ziet! Vergeet ook niet rekening te houden met de capaciteit van jullie locatie. Een trouwlocatie bij Boerderij De Boerinn is groot genoeg om al je gasten te ontvangen, of je er nu 50, 200 of 500 hebt.
 2. Getuigen kiezen
  Getuige zijn is een eervolle taak. Denk er dus goed over na wie jullie getuigen gaan zijn. Jullie moeten beide minimaal één getuige hebben en dit mag niet dezelfde persoon zijn.
 3. Bruidsmeisjes kiezen
  Bepaal wie je als bruidsmeisje op je bruiloft wilt. Ze zijn er niet alleen om je te helpen bij het uitzoeken van een jurk en het organiseren van je bruiloft, maar natuurlijk ook voor het organiseren van je vrijgezellenfeest!

Sfeer creëren

De sfeer van je feest is erg bepalend voor je bruiloft. Denk aan de volgende sfeermakers:

 1. Boek een band of DJ
  Een band of DJ maken je feest onvergetelijk. In onze ruimtes is hier dan ook voldoende ruimte voor.
 2. Aankleding van de locaties
  Bij Boerderij De Boerinn zorgen wij ervoor dat de basis decoratie aanwezig is. Denk aan waxinelichthouders, kandelaars met kaarsen, vazen, schildersezel, stoelborden, festivallampjes. Onze ruimtes kunnen ook naar eigen wens gedecoreerd worden.
 3. Catering
  Denk erover na welk eten je op je bruiloft serveert. Onze bruiloftsarrangementen kun je op deze pagina bekijken. Ook is het mogelijk om jullie eigen wensen door te geven voor hapjes, drankjes en zelfs een foodtruck.

Bruiloft organiseren bij Boerderij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn kunnen jullie terecht voor een compleet verzorgde bruiloft. Om een beter beeld te krijgen over onze trouwmogelijkheden kun je ook onze trouwbrochure bekijken. Hier vind je o.a. een prijsindicatie en onze decoratiepakketten. Hebben jullie nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business