Rondleiding | Boerderij de Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winter '22/'23 Winkelwagen 0

Schoolreisje ‘Ontdek de boerderij’

Let op: Wegens gestegen inkoop- en energiekosten zullen onze tarieven per 1/1/2023 worden verhoogd met 5% tot 10%.
In onze nieuw uitgebrachte offertes en bevestigingen mbt reserveringen die in 2023 gaan plaatsvinden tref je de juiste tarieven.

Boerderij de Boerinn biedt voor kinderen en scholieren in alle leeftijden van maandag tot en met woensdag de mogelijkheid voor het beleven van een geweldige dag op de boerderij.

Schoolreisje ‘Ontdek de boerderij’ is een avontuurlijk uitje waar kinderen alles leren over de boerderij! We gaan met elkaar op pad om te ontdekken wat er allemaal gebeurt en groeit rondom de boerderij. Beschikbaar van maandag tot en met woensdag.

Voor de kinderen wordt een plek ingericht met spelletjes en kleurplaten. Elk half uur gaat een begeleider met een deel van de kinderen op pad om de boerderij te ontdekken. Ze gaan langs de dieren, hooiberg, uitkijktoren en de tractorglijbaan. Misschien kunnen ze zelfs even een balletje trappen of racen met een van de beschikbare skelters. De boer/boerin past de onderdelen aan op de leeftijd en interessegebieden van de kinderen.

Rondleiding op de boerderij

We horen graag vooraf wat het doel is van het schoolreisje. Er kan bijvoorbeeld een educatieve rondleiding worden georganiseerd of een speelroute over de boerderij.

Tijdens de rondleiding komen jullie bijvoorbeeld langs:
– De dieren
– Uitkijktoren
– Stro waarin gespeeld kan worden
– Een trekker
– Klompengolf in een oefenkooi
– Skelters
– De zandbak

Programma schoolreisje

Arrangement Schoolreisje ‘Ontdek de boerderij’ is voor kinderen in de leeftijd van 4 t/m 12 jaar. Het schoolreisje kost € 11,- per kind. Minimaal 30 kinderen.

Een voorbeeld van een programma voor een schoolreisje is:

Tijd Onderdeel
09.30 uur Ontvangst met limonade
10.00 uur Knutselen en spelen onder begeleiding van eigen leraren
10:00 uur
10:30 uur
11:00 uur
30 minuten rondleiding over de boerderij
11:30 uur Vertrek

Schoolreisje bij Boerderij de Boerinn

Vraag door middel van de onderstaande button een offerte aan voor een schoolreisje bij Boerderij de Boerinn. Liever een sportief schoolreisje? Kijk dan bij ‘Basisschool Sportdag’. Bij vragen kun je altijd contact met ons opnemen.

Offerte aanvragen

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail: