Boeren High Tea Dieren | Boerderij De Boerinn 9

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Outdoor Teambuilding

Home » Outdoor Teambuilding
Wegenoverzicht: Bekijk het wegenoverzicht van snelweg A12!
Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Willen jullie als team een keer al jullie energie kwijt tijdens een Outdoor Teambuilding sessie? Dan zijn de Outdoor Teambuilding mogelijkheden bij Boerderij De Boerinn zeker het bekijken waard! Een goede samenwerking is enorm belangrijk binnen een team, en niet alleen op de werkvloer of op het sportveld. Leer teamgenoten eens echt kennen met onze actieve teambuildingsvormen. Met onze verschillende uitdagingen en activiteiten komt er vaak een hele andere kant van je teamgenoten naar boven. Deze activiteiten gaan regelmatig gepaard met een vergadering of borrel, en een barbecue of buffet is hier bovendien ook regelmatig bij inbegrepen. Voorbeelden van onze meest populaire outdoor teambuilding arrangementen zijn Schaapjes op het droge, Boerenbuidel en Goed geboerd.

Schapen drijven als outdoor teambuilding

Beschikt jouw team over de juiste communicatie- en leiderschapsvaardigheden? Kom erachter tijdens bijvoorbeeld het schapendrijven bij Boerderij De Boerinn. Leer de juiste manier om te communiceren met de herdershonden en drijf de schapen naar de juiste plek. Weet jouw team op een efficiënte manier samen te werken? Ontdek het bij De Boerinn!

Een teambuilding keuzeprogramma

Bij het arrangement Boerenbuidel kun je kiezen uit twee verschillende activiteiten, Kanoën of Klompengolven. Mocht de groep wat groter zijn kan er ook gekozen worden voor een keuzeprogramma. Met kanovaren is het belangrijk om op één lijn te zitten met de andere personen in de kano. Echte samenwerking is dus vereist! Bij Klompengolf is er wat meer mogelijkheid om je rust te pakken. Zo’n 18 holes lang loop je tussen de koeien en schapen door, als team of individueel. Dit is wellicht de meest rustigste activiteit. Dus, als je als team een droog en (relatief) schoon pak wilt houden, is klompengolf de perfect outdoor teambuilding voor jullie.

Actieve outdoor teambuildingsactiviteiten

Voor juist een zeer actieve dag kies je voor het arrangement Goed Geboerd. Je kunt hierbij kiezen uit poldersporten of boerenspellen. Dit zijn beide activiteiten waarbij teamwork echt centraal staat. Zonder de juiste samenwerking ga je dan ook zeker niet winnen! Poldersporten kan uiteraard wel zorgen voor een nat pak, zorg dus dat je een eventuele vergadering al gehad hebt voor dat je aan deze activiteit begint.

Outdoor teambuilding met een arrangement bij De Boerinn

Genoeg te doen dus bij De Boerinn! Alle activiteiten zijn verwerkt in verschillende arrangementen, zo begint de dag vaak met een hapje of een bak koffie en eindigt het met een barbecue of satébuffet. Bekijk dan ook gerust alle mogelijkheden van ons horeca-aanbod. Kies je liever zelf uit één of meerdere van onze activiteiten? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem. Wij stellen graag een dag op maar voor je samen.

Veelgestelde vragen

Gaan de buitenactiviteiten door bij slecht weer?

De activiteiten gaan altijd door, tenzij het niet verantwoord is vanwege bijvoorbeeld onweer. Op de dag zelf wordt er dan een alternatief programma met jullie besproken.

Hoe zijn de parkeergelegenheden?

Wij beschikken over ruime parkeergelegenheden, verhard en onverhard. Bovendien is parkeren bij ons gratis en veilig d.m.v. een modern camerasysteem.

Tot wanneer kan ik het aantal personen aanpassen?

Het is mogelijk tot 1 week voor de bezoekdatum het aantal personen en dieetwensen door te geven.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business