Organiseer nu alvast een kerstfeest of nieuwjaarsborrel | Boerderij De Boerinn

Boerderij De Boerinn, Mijzijde 6 3471 GM Kamerik.
tel: 0348 40 12 00 mail: info@deboerinn.nl

Winteractiviteiten Winkelwagen

Organiseer nu alvast een kerstfeest of nieuwjaarsborrel

Reserveren vanaf 1 persoon gedurende de Loei Goeie Vakantieweken »
Auteur: Hugo Oudejans

Je wil er misschien nog helemaal niet aan denken zo midden in de zomer, maar dit is het perfecte moment om je alvast te oriënteren voor de eindejaarsfeesten. Wil je bijvoorbeeld een kerstfeest of een nieuwjaarsborrel regelen voor je collega’s? Dan kan het zomaar zijn dat je er dit jaar tijdig bij moet zijn. De afgelopen jaren zijn deze feesten en borrels namelijk voor veel bedrijven in het water gevallen door Corona, waardoor er deze dit jaar bij veel mensen op de agenda staat. Gelukkig is Boerderij De Boerinn de perfecte locatie voor het organiseren van een winter bedrijfsfeest of borrel, zodat je direct aan de slag kunt.

Kerstborrel organiseren bij De Boerinn

Bij Boerderij De Boerinn hebben wij voldoende ruimte voor het organiseren van een gezellige kerstborrel voor jou en je collega’s en/of zakenrelaties. De kerstborrel of het kerstfeest vindt plaats in een van onze gezellige ruimtes waar het kerstgevoel op een subtiele manier aanwezig is. De zaal is aangekleed met een kerstboom en ook het terrein is versierd met lampjes. Naast het reguliere horeca aanbod, bieden we ook Glühwein en warme chocomel met slagroom aan. Zo zorgen wij voor de perfecte, sfeervolle locatie voor een kerstborrel.

Feestelijk het nieuwe jaar beginnen

Willen jullie feestelijk het nieuwe jaar beginnen met een nieuwjaarsborrel? Ook dan hebben we bij Boerderij De Boerinn alles hiervoor in huis. Onze diverse feestzalen en ruimtes dragen bij aan een gezellige, informele setting tijdens jullie nieuwjaarstoost. Uiteraard is het ook een optie om te dineren bij De Boerinn. Zo kan je bijvoorbeeld genieten van een heerlijke winterbarbecue. Onder een overkapping grillen wij het beste en meest verse vlees (of uiteraard vegetarische alternatieven) en binnen kunnen jullie van alle andere lekkernijen van het buffet genieten. Toch liever een ander type diner? Bekijk hier al onze diner mogelijkheden.

Bedrijfsfeestlocatie Boerderij De Boerinn.

De boerderij is de perfecte locatie voor het organiseren van een bedrijfsfeest zoals een kerstfeest of nieuwjaarsborrel. Enthousiast geworden over de mogelijkheden of heb je interesse in meer informatie over onze locatie? Neem dan gerust eens vrijblijvend contact met ons op zodat we gezamenlijk kunnen kijken hoe we jouw ideale kerstfeest of nieuwjaarsborrel vorm kunnen geven.

Deel:

Meer nieuws van 't erf

Stel je vraag

Stel hieronder jouw vraag en wij antwoorden binnen een dag op jouw vraag.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Online Reserveren

Plaats via onderstaand formulier uw reservering.
Liever direct bellen? Bel gerust naar 0348 - 401200

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Blijf op de hoogte!

Ontvang kortingen, het laatste nieuws in onze maandelijkse nieuwsbrief in je mail:

Whatsapp for Business